homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Un pic d ajutor , va rog

#1 2008-05-26 15:00:15

Goodboy
New member
Inregistrat: 2008-05-26

un pic d ajutor , va rog

am si io o intrebare , as dori un sfat feminin,  va rog mult . k d la baieti.......... Sa revenim , ma intereseaza sa stiu daca lichidul lubrifiant p care il secreta penisul , smegma sau cum s num , este periculos ? scenariul este ca am stat cu penisul "proptit" la intrare si eram cam " lubrifiat" dar nu am facut dragoste, nu a fost penetrare , ejaculare , nimic , vreau sa stiu daca prezinta pericol . va multumesc anticipat ( pls helpp fetelor , la voi apelez , sa nu ma speriati big_smile)

#2 2008-05-26 15:01:40

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

Re: un pic d ajutor , va rog

lichidul ala contine un numar ffff mic de spermatozoizi.eu zic sa nu te stresezi

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#3 2008-05-26 15:10:22

Goodboy
New member

multumesc mult , am mai avut " scapari " d astea da nu s.a intamplat nic niciodata , am o viata sexuala activa d 7 ani , am vrut sa fiu mai sigur , nu m,am gandit asa d ult la prob asta ..... dar e bn sa afli , multumesc

#4 2008-05-26 15:13:45

yonny
New member
Inregistrat: 2008-05-25

daaaa,asa cum ti-a zis si evilpink lichidul cont un nr f redus de spermatozoizi asa k nu iti face griji degeaba.ok?smile

#5 2008-05-26 15:23:42

Goodboy
New member

10x , ma simt mai bn acu smile

Publicitate

loading...

#6 2008-05-26 21:19:19

YoHanna
Insomniac member
Inregistrat: 2007-05-31

daca nu a fost penetrare eu zic ca n-ai dc sa-ti faci griji ...absolut deloc smile

hjarta "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" hjarta

#7 2008-05-27 11:07:49

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

sa speram ca va fi ok...eu in locul tau nu m-as mai risca pe viitor...
daca citesti postul lui chata, vezi ca partenera lui are un test de sarcina pozitiv desi au folosit prezervativ(e drept, nu constant, au mizat si pe calendar....)

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#8 2008-05-27 11:41:51

Goodboy
New member

doctoressa a scris:

sa speram ca va fi ok...eu in locul tau nu m-as mai risca pe viitor...
daca citesti postul lui chata, vezi ca partenera lui are un test de sarcina pozitiv desi au folosit prezervativ(e drept, nu constant, au mizat si pe calendar....)

noi nu am avut contact sexual , nu a fost nimic , penetrare sau vreo ejaculare , n jucam , eram spalat , totul era ok . nu a fost ejaculare nici inainte , nici dupa . am ntrebat pt k o fpsta prieena m.a speriat 1data asa ........ a fsot totul ok , dar vroiam sa fiu mai sigur

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.