homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Chisturile la ovare

#1 2008-05-27 21:43:14

marcella
New member
Inregistrat: 2008-05-27

chisturile la ovare

buna ziua am si eu o intrebare pt dumneavoastra...am descoperit astazi k am un chist la ovarul stang...mi s a spus de catre medicul ginecolog ca probabil o sa am nevoie de operatie si k nu se stie cat o sa mai poata sa mi salveze din ovar...tin sa va precizez k am doar 19 ani si mi am mai facut ecografie acum cateva luni si nu aveam nimic...nu pot sa inteleg cum a putut sa se dezvolte acest chist in doar cateva luni...ma doare uneori in partea stanga,si la contact sexual,dar nu foarte tare...sunt disperata,nu vreau sa mi pierd unul dintre ovare..ce as putea sa fac???ginecologul mi a spus ca este un chist plin de lichid,deci nu cancerigen...are 5,31cm...cand mi a aratat pe ecranul calculatorului la ecografie mi a spus ca acel chist este plin de sange...ce poate sa insemne asta???pot sa urmez un tratament cu anticonceptionale sa vad daca in cateva luni imi dispare??poate sa mi creasca mai mult chistul in timpul administrarii anticonceptionalelor?????nu stiu ce decizie sa iau si nici nu stiu foarte multe despre acest subiect...nu ma deranjeaza asa tare prezenta lui si ma tot gandesc cum poate sa fie situatia atat de grava daca nu ma doare???as dorii niste sfaturi sa stiu si eu ce sa fac..va multumesc mult

#2 2008-05-27 21:51:37

roxanikuta
Hero member
Inregistrat: 2007-09-18

Re: chisturile la ovare

nu cred ca se ajunge pana la a-ti pierde ovarul...calmeaza-te si mergi si mai consulta inca un medic, eventual fa o ecografie cu sonda vaginala..k asa se vede mai bine ce si cum..

I LOVE YOU is 8 letters....so is BULLSHIT... big_smile

#3 2008-05-27 22:20:10

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

Re: chisturile la ovare

marcella ai warn pt posturi multiple...citeste te rog regulile...

happy with him...inlove with him...puss

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.