|
Nu esti logat.
Durere in timpul contactului sexual-3#39 2008-05-27 10:14:34
Re: durere in timpul contactului sexualai fost ranita pe acolo.eu zic sa mergi si la medicul ginecolog pt.un consult nu strica VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #40 2008-05-27 10:16:28
Re: durere in timpul contactului sexualnu prea avea cum sa o raneasca cu penisul... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #41 2008-05-27 12:29:00
Re: durere in timpul contactului sexualvoua vi se intampla sa va vina sa urinati in timpul contactului sexual?mie da..la inceput ma doare...si din cauza durerii dupa primul impact,imi vine sa ma duc la toaleta,si nu odata de 2 ori...voua vi se intampla?desi cateodata doar am impresia ca imi vine sa urinez,insa altadata imi simt vezica plina si nu mai pot continua Dance like nobody is watchin.... Offline #42 2008-05-27 12:30:16
Re: durere in timpul contactului sexuale normal, stimularea punctului G provoaca senzatia asta... poti continua, ca nu se intampla nimic rau Offline #43 2008-05-27 12:36:23
Re: durere in timpul contactului sexualnu stiu cat e de la stimularea punctului g...trebuie insa stiut ca uretra feminina este anterior vaginului. evident ca prin frecare apare senzatia de urinare. mami de minuni Offline Publicitateloading...
#44 2008-05-27 13:07:19
Re: durere in timpul contactului sexualdaca vezica e plina...senzatia apare cu atit mai repede Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #45 2008-05-28 11:08:01
Re: durere in timpul contactului sexualBuna ziua! Am citit discutiile de pana acum in legatura cu durerea in timpul actului sexual si am decis sa imi expun si eu o astfel de problema. In timpul actului sexual mi se intampla sa ma doara dar in interior . Este o senzatie de genul : penisul lui apasa pe intestinul meu. Acest lucru se intampla cam de un an . Am avut impresia k este de vina avortul suferit in urma cu vreo doi ani. Puteti sa imi spune-ti si mie ce ar trebui sa fac in aceasta privinta? Mentionez k in anumite momente nu ma doare absolut deloc, mai ales in momentele in care sunt foarte relaxata. Offline #46 2008-05-28 11:09:05
Re: durere in timpul contactului sexualpoate e excitatia insuficienta. lubrifierea e ok? Offline #47 2008-05-28 11:11:01
Re: durere in timpul contactului sexualMultumesc. In anumite momente lubrifierea este buna in altele nu prea. Mereu am crezut k este din cauza mea, k nu ma excit sufiecient de mult. Offline #48 2008-05-28 11:20:30
Re: durere in timpul contactului sexualdaca durerea asta apare cand nu esti tu lubrifiata cum trebuie am gasit si raspunsul la problema ta! totusi nu strica sa faci un control! VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #49 2008-05-28 11:22:18
Re: durere in timpul contactului sexualOk mersi mult Offline #50 2008-05-28 12:36:25
Re: durere in timpul contactului sexualla inceputul actului sexual..chiar cadn ma patrunde ma doare un pic.. Offline #51 2008-05-28 12:36:55
Re: durere in timpul contactului sexualde la rana zic eu ca e durerea Offline #52 2008-05-28 12:41:09
Re: durere in timpul contactului sexualmultumesc frumos pt raspuns. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|