homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cosmetice de o calitate foarte buna

#1 2007-07-04 16:11:10

schumiholic
Hero member
Inregistrat: 2006-07-28

Cosmetice de o calitate foarte buna

Fetelor, vad ca va confruntati cu tot felul de probleme cosmetice - fie in alegerea cremelor, fie cu puncte negre, par aspru, par degradat etc. Va pot recomanda o gama de produse foarte buna destinata ingrijirii fetei, a corpului, a parului, produse bazate pe ingrediente naturale si saruri de la Marea Moarta. De asemenea si imbracaminte, prosoape si lavete din materiale ecologice, superfine. Daca vreti mai multe informatii, ma puteti contacta pe mail.

If you love something, set it free. If it comes back, it will always be yours. If it doesn't come back, it was never yours to begin with. BUT, if it just sits in your living room, messes up your stuff, eats your food, uses your telephone, takes your money, and doesn't  appear to realize that you had set it free....... You either married it or gave birth to it!

#2 2007-07-04 16:35:13

Annita
Full member
Inregistrat: 2007-06-14

Re: Cosmetice de o calitate foarte buna

Se gasesc pe piata sau numai prin reprezentanti?

#3 2007-07-04 16:37:58

schumiholic
Hero member
Inregistrat: 2006-07-28

Doar prin reprezentanti.

If you love something, set it free. If it comes back, it will always be yours. If it doesn't come back, it was never yours to begin with. BUT, if it just sits in your living room, messes up your stuff, eats your food, uses your telephone, takes your money, and doesn't  appear to realize that you had set it free....... You either married it or gave birth to it!

#4 2008-05-28 09:13:38

tess
Full member
De la: A la Z
Inregistrat: 2008-02-11

Doar ce am gasit site-ul http://www.lookfantastic.com/hair/wella-sp angel
Totusi sunt cu minim 20 lei (fiecare) mai ieftine decat in saloanele de cosmetica. tongue
Sunt intr-adevar asa minunate? hmm

big_smile Smile! big_smile

#5 2008-05-28 10:54:31

senorita
Insomniac member
De la: CucuruZU :))
Inregistrat: 2006-08-13

offtopic schumi, tot n-ai renuntat la ouale de Paste? lol

Gimme my summer back! sad
Ready? Steady... Go!

Publicitate

loading...

#6 2008-05-28 11:27:32

ionela
Insomniac member
Inregistrat: 2006-03-24

vreau si eu sa vad despre ce e vorba,dar mie imi suna a reclama si tare ma tem big_smile

#7 2008-05-28 11:36:57

tess
Full member
De la: A la Z
Inregistrat: 2008-02-11

Pai eu n-am vazut reclama la ele si nici nu vreau sa fac. Doar ca am gasit gama in saloane, cu preturi de iti pica parul hmm si vroiam sa stiu daca sunt chiar asa bune. smile

big_smile Smile! big_smile

#8 2008-05-28 20:43:49

GreenBubbles
Insomniac member
Inregistrat: 2008-03-08

schumi eu as vrea cva pt par,cva regenerant,il am ff uscat si mi-e mila sa-l tai...dak ai avea cva bun de tot ar fi super. am incercat multe produse...insa nimic nu mi-a folosit sad dak chiar as stii k sunt asa extraordinare,zau k as incerca .presupun k zici de capra nera

i love my King!! the most beautiful leonberger ever hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.