|
Nu esti logat.
Buna tuturor!#1 2008-05-28 21:07:57
buna tuturor!
Offline #2 2008-05-28 21:10:07
Re: buna tuturor!E important sa le iei cu recomandarea unui medic, deoarece un tip de anticonceptionale poate sa i se potriveasca unei persoane, iar alteia sa-i faca rau. Daca nu ti se potrivesc te poti simti rau(ameteli,greturi), poti avea sangerari, etc Offline #3 2008-05-28 21:23:51
Re: buna tuturor!Nu cred ca medicul de familie e in masura sa iti recomande anticonceptionale, se poate sa ma insel. Mergi mai bine la un medic de planning familial. El e cel mai recomandat sa iti recomande anticonceptionale. A venit, a venit toamna, acopera-mi inima cu ceva, cu umbra unui copac sau mai bine, mai bine cu umbra ta. Ma tem ca n-am sa te mai vad, uneori, ca or sa-mi creasca aripi ascutite pan' la nori, Ca ai sa te ascunzi intr-un ochi strain, si el o sa se-nchida cu-o frunza de pelin... Offline #4 2008-05-28 21:29:29
Re: buna tuturor!Mai, tie dupa ce ti s-au parut ok? Dupa prospect? Medicul este in masura sa ti le recomande, pt ca AC sunt diferite. O sa iti puna cateva intrebari despre tine, despre ciclul tau menstrual, daca e regulat, daca nu, cand ti-a venit, etc. Sunt multe fete care au luat dupa cum le-a sunat lor sau prietenelor lor mai bine, si s-au trezit cu efecte secundare urate. Eu zic ca nu ai nimic de pierdut daca te duci la un medic de planning. Ai numai de castigat... Ultima oara a fost editat de Alexa27 (2008-05-28 21:31:01) A venit, a venit toamna, acopera-mi inima cu ceva, cu umbra unui copac sau mai bine, mai bine cu umbra ta. Ma tem ca n-am sa te mai vad, uneori, ca or sa-mi creasca aripi ascutite pan' la nori, Ca ai sa te ascunzi intr-un ochi strain, si el o sa se-nchida cu-o frunza de pelin... Offline #5 2008-05-28 21:36:39
Re: buna tuturor!Adica sa nu postezi consecutiv in mai putin de 15 min, ci sa folosesti butonul ala din dreapta jos, unde scrie Editeaza A venit, a venit toamna, acopera-mi inima cu ceva, cu umbra unui copac sau mai bine, mai bine cu umbra ta. Ma tem ca n-am sa te mai vad, uneori, ca or sa-mi creasca aripi ascutite pan' la nori, Ca ai sa te ascunzi intr-un ochi strain, si el o sa se-nchida cu-o frunza de pelin... Offline Publicitateloading...
#6 2008-05-28 21:39:54
Re: buna tuturor!
ok am inteles ms pt sfaturi.va pup si aveti grija de voi.chiar maine ma duc la clinica doctoressei sper sa fie pe bune cu consultu gratuit. Offline #7 2008-05-28 21:42:13
Re: buna tuturor!Ia uite ce frumos ai editat. Cu multa placere, si daca mai ai intrebari, intreaba-ne. Cu doctoressa sunt sigura ca o sa fie bine. Si eu abia astept sa ma mut in Bucuresti si sa merg la dumneaei Ultima oara a fost editat de Alexa27 (2008-05-28 21:42:50) A venit, a venit toamna, acopera-mi inima cu ceva, cu umbra unui copac sau mai bine, mai bine cu umbra ta. Ma tem ca n-am sa te mai vad, uneori, ca or sa-mi creasca aripi ascutite pan' la nori, Ca ai sa te ascunzi intr-un ochi strain, si el o sa se-nchida cu-o frunza de pelin... Offline #8 2008-05-28 21:48:36
Re: buna tuturor!
ok. ms mult pt sfaturi,si instruire,bafta la invatat! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|