|
Nu esti logat.
URGENT AM NEVOIE DE SFATURI!!#1 2008-05-29 08:09:07
URGENT AM NEVOIE DE SFATURI!!Am facut sex neprotejat cu prietena mea pe perioada ciclului si ma-m terminat in ea .Tin sa mentionez ca ciclul a venit marti si vineri am facut neprotezat si sambata seara sa oprit ciclul.Se poate sa ramana insarcinata?Si daca sunt sanse sa avem un copil acesta va avea de suferit gen boli sau alte probleme deoarece a fost conceput pe perioada ciclului?SI azi joi sunt 6 zile va face un test de sarcina dar il va face dupa masa sper sa iasa ori Da ori Nu! Offline #2 2008-05-29 08:11:42
Re: URGENT AM NEVOIE DE SFATURI!!bogdan testul ala il face ori la 7 zile de intarziere a menstrei ori la 3 saptamani de la contactul cu risc.cel mai bine e sa isi calculeze perioada fertila.daca ramane insarcinata copilul nu pateste nimic VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #3 2008-05-29 08:39:19
Re: URGENT AM NEVOIE DE SFATURI!!face degeaba testul acum. si clar..nu pateste nimic copilul Offline #4 2008-05-29 08:48:39
Re: URGENT AM NEVOIE DE SFATURI!!Eu totusi cred ca sansele de sarcina sunt destul de mici. In a patra zi a ciclului sunt destul de rare cazurile in care femeia deja se afla in perioada fertila. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #5 2008-05-29 08:49:57
Re: URGENT AM NEVOIE DE SFATURI!!da asa e andreea se intampla destul de rar... dar asa a ramas mama cu mine si o matusa a ramas gravida la fel VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|