|
Nu esti logat.
Sonoelastografie san#1 2008-05-28 22:13:25
sonoelastografie sanBine v-am gasit! As dori sa aflu mai multe despre sonoelastografie la san. Sunt programata in curand la Centrul medical Gynecoland pentru efectuarea analizei la dr Teodosescu. Ce stiti de metoda si de doctorita? Offline #2 2008-05-28 23:17:14
Re: sonoelastografie sanAm facut si eu o sonoelastografie la Gynecoland....este o metoda de investigatie de inalta performanta, neinvaziva, neiradianta, care ajuta la precizarea diagnosticului cu o foarte mare exactitate.De dr Teodosescu nu stiu nimic, mie mi-a facut sonoelastografia insusi seful clinicii dr Stoian...dar banui ca toti medicii de acolo sunt foarte buni. Offline #3 2008-05-29 15:12:55
Re: sonoelastografie sanSi eu am facut sonoelastografie la Gynecoland, eu am facut la dr. Gogu. Cred ca toti sunt Ok, stai linistita. Offline #4 2008-05-29 15:13:55
Re: sonoelastografie sancat costa ? VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline Publicitateloading...
#6 2008-05-29 15:24:23
Re: sonoelastografie sanmultumesc pt.raspuns VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|