homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Putin ajutor...

#1 2008-05-29 00:24:19

mark123
Membru
Inregistrat: 2008-05-29

putin ajutor...

deci ... sunt un baiat.. si va cer sfatul.. recent intr-o zi normala... am decis a fac baie... si in fine nu stiu ce mi-a venit mie .. ca sa ma mast.. in baie.. si in fine.. dupa ce am terminat..am aruncat totul in wc.. deci nu a ramas in apa.. m-am mai spalat bine.. pana nu a ramas nimic.. in fine ma duc la iubita mea acasa.. care si ea a facut baie.. si cica ne-a apucat sa o facem...vreau sa zic ca am facut-o prima data.. si eu si ea.. si deci abia am gasit gaura si alea alea.. intr-un final a intrat cam 2 cm la ea... intrebarea mea este ... exista vreun risc sa fi ramas ea insarcinataa... precizez ca nu am simtit nimic.. nu a iesit nimic de la mine... "dar .." daca am presupune prin reducere prin absurd ca s-a intamplat ceva... totusi a intrat doar 2 cm(maxim) ... poate ramane insarcinata din atata.. luand in vedere faptul ca nu am avut o ejaculare si nimic in legatura cu asa ceva...

cik.,., am inteles ca daca o faci in apa.. spermatozoizi in contact cu apa mor instantaneu deci teoretic nu trebuie sa-mi fac griji in privinta asta.. nu? in +chiar daca s-ar fi intamplat ceva.. orice.. a intrat doar 2 cm.. deci nu trebuie sa-mi fac griji.. nu? pareri va rog.

inca ceva... azi am fost la ea.. am vorbit etc.. ne-am linistit..a plecat pana la baie eu intre timp am verificat daca totul e in regula jos.. era putin lichid..(inainte.. cum ma excitase ) ... l-am sters cu mana.. si dupa m-am sters de haine etc... vreau sa spun ca nu am avut nici un contact .. cu ea.. adica vreo 2 ore.. dupa i-am excitat doar clitorisul.. adica intrarea in vagin..dar m-am sters de haine cu 2 ore inainte.. si zicea la un topic ca spermatozoizii mor in contact cu aerul si i-am si sters de haine deci practic trebuia sa moarape cand am introdus... din nou precizez.. doar in fata la clitoris in intrare in vagin.. nu in el.. ..deci nu ar trebui sa-mi fac ggriji..nu?).. astea sunt cele 2 faze care ma cam bat la cap.. astept pareri... am vorbit cu ea si mi-a zis ca asteptam pana luna viitoare cand trebuie sa-i vina menstruatia.. daca nu-i vine o sa facem un test de sarcina...

o parere.. deci sperma ca atare nu a avut contact nici o data cu vaginul ei.. are rost sa-mi fac griji? decat in primul caz daca din greseala iesea ceva fara sa-mi dau seama.. insa dupa a mers la baie si s-a spalat.. si m-am uitat si eu.. si nu a iesit nimic.. parerii va rog..

#2 2008-05-29 01:23:08

sophie
Addicted member
De la: Atlantis
Inregistrat: 2008-02-19

Re: putin ajutor...

eu zic sa stati linistiti ... nu are ce sa se intample smile

#3 2008-05-29 19:27:57

c@t
Sr. member
De la: mine de acasa
Inregistrat: 2008-02-27

#4 2008-05-29 19:32:39

ionela
Insomniac member
Inregistrat: 2006-03-24

nici o sansa...dupa ce te-ai masturbat si ai ejaculat ai urinat?...de spalat am intels ca te-ai spalat
iar faza cu lichidul...uita de ea

#5 2008-05-29 19:58:16

Sabina G
New member
De la: P-aici pe undeva. :)
Inregistrat: 2008-05-28

Noah.. stai linistit. Nu e nimic dak ai ejaculat pe clitoris sau in afara vaginului. Nu ajung micutii tai pana acolo, doar sa ai grija sa fie afara si daca iti e teama de ceva anume du-o pe prietena ta repejor sa se spele. (doar ca sa stai linistit) Nu trebuie sa iti faci griji. Daca a intrat 2 cm si nu ti-ai dat drumul sau nu ai simtit nimic nu trebuie sa iti faci griji. smile Cand simti nevoia sa iti dai drumul (asa fac cu prietenul meu) scoti repede din vagin si iti dai drumul. E cea mai veche metoda de contraceptie. Poti citi pe forum.

De asta pentru tine las sentiment:
Ca tu esti singurul meu medicament
Daca ma imbolnavesc, trateaza'ma
Cu prezenta ta, altceva nu ma vindeca. hjarta music

Publicitate

loading...

#6 2008-05-30 14:26:41

anda23
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-09-12

Sabina G a scris:

Cand simti nevoia sa iti dai drumul (asa fac cu prietenul meu) scoti repede din vagin si iti dai drumul. E cea mai veche metoda de contraceptie. Poti citi pe forum.

dar de ce sa faci asta si sa stai cu griji mereu cand exista atatea metode de contraceptie ?

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.