|
Nu esti logat.
Iar am probleme:(#1 2008-05-30 19:55:06
Iar am probleme:(Din anumite motive am luat 2 folii legate..fara pauza..azi sunt la a 18-a pastilutza din cea de-a 2-a folie..si am observat pete maronii..poate chiar un inceput de menstra Ce sa fac ? Si care ar fi cauza? No one deserves your tears..and who deserves them won't make you cry Offline #3 2008-05-30 20:44:40
Re: Iar am probleme:(e spotting. Ultima oara a fost editat de Chocolate22 (2008-05-30 20:54:14) Daca esti fata, citeste!!! postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme Offline #4 2008-05-30 20:50:53
Re: Iar am probleme:(Pfiu..m-am linistit.. ca ma speriasem..nici la inceput cand am luat prima data pastilutze n-am avut spotting..si d aia ma miram ca am acum No one deserves your tears..and who deserves them won't make you cry Offline #5 2008-05-30 21:13:18
Re: Iar am probleme:(la mine ce e curios e ca am luat mai mult de 1 an rigevidon,am facut pauza 5 luni,si acum ca le-am inceput am spoting,asa zic eu,ca doar nu o tine menstra 8 zile...plus ca e inchis la culoare si sporadic...ufffffffff Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|