|
Nu esti logat.
Iar problema comp :(-3#40 2008-05-31 00:21:35
Re: iar problema comp :(nu va bagati norton la antivirus k va mananca o gramada de memorie ...fol kaspersky sau nod32 ... si pt pb ta e implu formateaza ambele partitii si instalezi numai pe una win "Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________ Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare Offline #41 2008-05-31 13:17:16
Re: iar problema comp :(sa formateze partitiile pt ca tiuie laptopul?...de unde ai scos-o?...daca il ai de 2 luni e clat in garantie deci fuguta cu el la service-ul autorizat sa nu cumva sa il arzi si sa pierzi garantia...sfatul meu este nici sa nu-l mai deschizi. N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #42 2008-05-31 15:44:06
Re: iar problema comp :(
io ma refeream la pb lui tinutza cu windowsul pe 2 partitii Ultima oara a fost editat de pink_martini (2008-05-31 15:45:05) "Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________ Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare Offline #43 2008-05-31 15:46:00
Re: iar problema comp :(
Asa imi facea si mie calcul nou cumparat, era groaznic, nici nu mai puteam dormi cu el aprins. Si-a revenit intre timp, dar am inteles ca ar putea fi de la cooler. Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|