homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Chist-2

#20 2008-05-29 18:05:56

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

Re: chist

ralluka a scris:

sunt sanse multe. pentru ca ovarul sanatos poate sa produca ovule...stiu cazuri de femei cu 1 ovar care au 3 copii...
si nu se transmit de la un ovar la altul

ovulele nu sunt produse ci eliberate...ne nastem cu ele tongue

happy with him...inlove with him...puss

#21 2008-05-29 18:16:04

marcella
New member
Inregistrat: 2008-05-27

stiu lucurl acesta..eu doar am incercat sa scriu ceea ce mi a spus medicul..ca am o dereglare hormonala si probabil din cauza aceasta ma facut acel chist...sunt in ceata total cu toata problema asta si nu prea mai inteleg nimic pt k am fost la 3 medici deja si toti 3 mi au explicat lucrurile diferit...nu stiu ce sa mai cred...sa ma operez acum sau sa incerc cu AC sa vad cum o sa evolueze lucrurile??

#22 2008-05-29 18:19:06

crys_ty_na
Platinum member

postul meu era mai mult pt ralu tongue legat de chist eu ti-am spus mai sus parerea mea...sper sincer sa nu fie cazul de operatie...te asteptam cu vesti (bune sper) dupa ce te intorci de la medic smile

#23 2008-05-29 18:23:12

marcella
New member
Inregistrat: 2008-05-27

aaaa...am inteles...o sa revin imediat ce o sa aflu mai multe...multumesc si sper sa ne auzim din nou cu vesti mai bune

#24 2008-05-30 21:50:12

sandokhan
New member
Inregistrat: 2008-05-29

Un chist este o acumulare uriasa de energie, stagnanta...metodele clasice, din medicina alopata, sunt destul de slabe si nu adreseaza factorul bioenergetic (cauza putand fi una sufleteasca, o suparare...).

Cele mai bune remedii pentru chisturi (san/ovar) sunt:

Tinerea Palmelor (vezi descrierea din www.qigong.ro, cartea Medicina Traditionala Chineza si Qigong-ul Terapeutic:

TRATAMENTUL AFECŢIUNILOR GENITALE .... 346

66) Afecţiunile uterului .................................................... 346
67) Formaţiuni tumorale la nivelul s?nilor ....................... 347
)

Tratament cu argila (comprese)

Tinctura de Muguri de Zmeur

Ceai: Traista Ciobanului, Coada Soricelului, Cretisoara

Sacroterapie: rezolvarea dereglarilor de pe planul sufletesc fara de care corespondentul energetic din corpurile inferioare (eteric + fizic) vor fi mult mai greu de vindecat...

Publicitate

loading...

#25 2008-05-31 01:47:45

crys_ty_na
Platinum member

fara suparare sandokhan...dar un chist nu e o acumulare de energie...un manual de biologie te-ar putea lamurii...si aceste "metode" mi se par un mare bullshit...

#26 2008-05-31 13:59:39

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

eu asa am scapat de chisturi...deci fiecare cu parerea lui crystyna...in f multe afectiuni medicina alopata nu a dat rezultatele pe care le-a dat medicina netraditionala smile

mami de minuni hjarta

#27 2008-05-31 14:06:14

sandokhan
New member

crystyna, apreciez mult de tot tonul academic si sfaturile; eu am stat de vorba cu cei mai buni ginecologi de la noi din tara, pe diverse forum-uri, care au fost uimiti sa afle de informatiile pe care le-am postat, de la glanda prostata feminina, la maximizarea potentialului orgasmic feminin, la detaliile despre corpurile subtile pe care le-am evidentiat.

Manualul de biologie nu iti va explica nimic din ce am scris la mesajul Alchimie/Sex/Sublimare (vezi rubrica de aici, Totul despre Sex); reteta mea va functiona de fiecare data si va da rezultate exceptionale, asta garantat.

Orice chist/nodul ESTE o acumulare de energie uriasa in camp subtil; corespondentul acestuia in plan fizic fiind chiar problema ginecologica discutata; daca spargem sau indepartam incetul cu incetul acea acumulare, atunci rezultatele in plan fizic vor aparea indata; vezi capitolul CAP. 19. O NOUĂ PERSPECTIVĂ ASUPRA CANCERULUI, pg. 359, din Medicina traditionala chineza si Qigong-ul Terapeutic (www.qigong.ro ), insa de acolo pot fi practicate DOAR tehnicile de Tinerea Palmelor, celelalte fiind periculoase...

Inteleg de ce ai postat asa; te rog sa citesti tot materialul publicat pe siteul meu, Alchimie si Sublimare (vezi linkul de la Totul despre Sex), marea majoritate a bioenergeticienilor de la noi vindeca (mai bine spus amana in viitor, sau muta in alt organ) cu ajutorul spiritelor malefice, fapt bine ascuns de public; daca atingi aura altui om, cu gandul de a vindeca vreo afectiune, imediat, acea boala se va muta chiar in corpul tau, sau si mai rau; acesti bioenergeticieni se protejeaza cu ajutorul acelor spirite, care insa cer un pret destul de teribil pentru serviciile oferite...

#28 2008-05-31 14:24:36

crys_ty_na
Platinum member

tot respectul pt ce faci...dar fiecare om cu parerea lui...probabil educatia mea si ceea ce fac nu-mi permit sa imbratisez aceasta "abordare"...

#29 2008-05-31 14:28:50

sandokhan
New member

Excelent, un raspuns intelept si deosebit, daca ai timp, citeste te rog manualul mentionat Medicina Traditionala Chineza si qigong-ul terapeutic, cea mai buna carte pe acest subiect publicat la noi; vei afla informatii extraordinare care te vor ajuta mult de tot...

#30 2008-05-31 16:12:48

ET
Addicted member
Inregistrat: 2007-04-20

eu_vreau a scris:

eu asa am scapat de chisturi...deci fiecare cu parerea lui crystyna...in f multe afectiuni medicina alopata nu a dat rezultatele pe care le-a dat medicina netraditionala smile

Daca erau solide, cred ca nici matraguna nu iti folosea. lol

Interesanta discutia, insa as avea de semnalat reclama pe care o face sandokhan. Din punctul meu de vedere e ok, atat timp cat nu face trimitere la site-uri personale.

Vin cu exemplu aflat de curand: intr-o mare universitate s-a constatat ca mierea tinuta in anumite conditii poate inlocui cele mai puternice antibiotice, dupa interventiile chirurgicale.
Mierea pusa pe "taietura" poate ajuta organismul sa se vindece mult mai repede, fara efecte secundare.

#31 2008-05-31 16:17:34

sandokhan
New member

Nici un fel de reclama; doar indicatii pretioase unde se pot gasi cele mai bune informatii pe temele discutate aici...

Pentru cazuri majore, postul prelungit (vezi munca depusa de Breuss, http://www.jovis.ro/Cartea-Cancer-leuce … ss-134.htm) va da rezultatele asteptate, renunti la orice altceva pentru a te trata asa cum trebuie...in paralel cu ce am mentionat mai sus...

#32 2008-05-31 16:21:58

ET
Addicted member
Inregistrat: 2007-04-20

Mi s-a parut ca unele site-uri sunt administrate de tine...

#33 2008-05-31 16:24:50

sandokhan
New member

Acolo am gasit spatiu pentru publicarea mesajelor care sunt mult prea voluminoase pentru a fi postate altundeva (de exemplu aici)...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.