homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Oky tinand cont ca mereu mi-a placut sa vb. am o intrebare !!!-5

#77 2008-06-03 13:49:03

fallen_angel
Insomniac member
De la: MM
Inregistrat: 2007-05-07

Re: Oky tinand cont ca mereu mi-a placut sa vb. am o intrebare !!!

si eu am primit acum cateva zile un trandafir de la un tip...dar nu l-am luat si normal.

★★★ Candle light, moon light, star light,
The brightest glow is from love light ★★★   

happydance  happydance  happydance

#78 2008-06-03 13:54:02

ET
Addicted member
Inregistrat: 2007-04-20

Pai de ce, Andra? Tipii care i-au oferit flori amicei au plecat mai departe linistiti, nu vroiau sa o agate, gestul mi s-a parut ft. dragut.

#79 2008-06-03 13:58:07

fallen_angel
Insomniac member
De la: MM
Inregistrat: 2007-05-07

Pai sunt casatorita,nu am de ce sa accept flori de la alt barbat in afara de sotul meu.Eu asa gandesc.
Asta a venit si mi-a intins floarea si a spus ceva,dar nu mai stiu ce...oricum daca o luam precis mai vroia si nr de tel si cine stie ce.Si daca nu oricum nu sunt curioasa.sa ii dea flori prietenei lui nu la necunoscute.

Ultima oara a fost editat de Andra123 (2008-06-03 13:58:39)

★★★ Candle light, moon light, star light,
The brightest glow is from love light ★★★   

happydance  happydance  happydance

#80 2008-06-03 13:58:28

LadyInRed
Hero member
De la: _________
Inregistrat: 2007-06-07

si eu primesc de la un tip de la o florarie d`aici d langa mn d fiecare data knd trec m`antreaba c fac ...eu ii zic bine si cik uite floarea asta e pt tine  hjarta "ooouuu tenchiu veri maci" rotfl si e simpatic dracu` ...dar 1 e tzigan ..2 e insurat rotfl ce tare`s deci cauta piiiiisicutza

#81 2008-06-03 14:22:56

senorita
Insomniac member
De la: CucuruZU :))
Inregistrat: 2006-08-13

LadyInRed a scris:

...dar 1 e tzigan ..2 e insurat rotfl

inteleg ca meseria aleasa nu te deranjeaza deloc rotfl

Gimme my summer back! sad
Ready? Steady... Go!

Publicitate

loading...

#82 2008-06-03 14:47:31

mika
Insomniac member
Inregistrat: 2006-06-17

bobita a scris:

oare ei tot asa in amanunt analizeaza? sau ei se opresc la forme si atat?

da, ei analizeaza formele si gata big_smile

#83 2008-06-03 15:04:22

JanisJoplin
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-12-26

nu mi'ar placea sa ma abordeze

6 ani de dragoste  hjarta

#84 2008-06-03 15:08:39

senorita
Insomniac member
De la: CucuruZU :))
Inregistrat: 2006-08-13

mika a scris:

bobita a scris:

oare ei tot asa in amanunt analizeaza? sau ei se opresc la forme si atat?

da, ei analizeaza formele si gata big_smile

sa ne povesteasca si initiatorul topicului ce si cum big_smile
ca uite pe noi daca ne-a starnit cate am mai scris big_smile

Gimme my summer back! sad
Ready? Steady... Go!

#85 2008-06-03 15:11:39

mika
Insomniac member

da, corect wink

#86 2008-06-03 15:14:16

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

intre timp autorul topicului si-o fi luat vreo poseta peste ochi de la vreuna ca noi big_smile daca n-a avut rabdare sa citesca pe aici

#87 2008-06-03 16:01:47

mika
Insomniac member

oana_nice a scris:

eu ma plimbam odata pe strada si a venit unu si mi-a ridicat fusta in sus neutral mad

yikes box :f?rbannad:

si nu s-a ales cu o geanta in cap sau un sut in....... ??

Ultima oara a fost editat de mika (2008-06-03 16:02:22)

#88 2008-06-03 16:41:26

LadyInRed
Hero member

mda....apropo de asta...am coborat acum pana jos sa`mi iau un suc...magazinele la mn sunt intr`o intersectie f mare...bun...era un drac de baiat statea pe garduletz cu un batz in mana...ce credeti se gandeshte el cu mintea lui sclipitoare de barbat sa`mi de`a cu batzu` la fund...tu`i mama lui X( o sa ma pomeneasca toata viata X(

#89 2008-06-03 16:41:29

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

persifona a scris:

Mi-ar placea sa nu ma abordeze, sunt total necomunicativa cu straini de genul asta.

subscriu

#90 2008-06-03 16:48:30

mika
Insomniac member

LadyInRed a scris:

mda....apropo de asta...am coborat acum pana jos sa`mi iau un suc...magazinele la mn sunt intr`o intersectie f mare...bun...era un drac de baiat statea pe garduletz cu un batz in mana...ce credeti se gandeshte el cu mintea lui sclipitoare de barbat sa`mi de`a cu batzu` la fund...tu`i mama lui X( o sa ma pomeneasca toata viata X(

yikes
si reactia ta a fost...care?

#91 2008-06-03 16:54:08

@ntonyo™
New member
Inregistrat: 2008-05-31

Oky, oky am inteles, ms  rotfllollol ( in mare parte aveti dreptate ) mai ales faza cu fusta si cea cu acel pustan de o schioapa lol , asa ii invata parinti ca daca fac asa mor fetele dupa ei lol, Nu ma intelegeti gresit dar cred ca ar trebuie topic closed tongue, nu va suparati pe mine smile. Si vreau sa va multumesc inca odata daca nu am facut-o deja pentru raspunsuri
                You Are @ll Sweet Girls !!!     ( si sper cand o sa am o nelamuriri sa ma ajutati lol )

~ I`m A Fast Learner !!! ~

#92 2008-06-03 16:55:31

LadyInRed
Hero member

i-am prins batu si i`am spus :Il vezi? In cur ti`l bag!
si el :Stai ma...linishteste`te k nu ti`am facut nimik...
si i-am aruncat cu batu`n cap ...apoi prietenii lui "Bai Gabos (banuiesc k asa`i zice) te`njoseste o pisda" pfoaaaaa X( si cred k era mai mare k mn cu vreo 2 ani X( gura masii

#93 2008-06-03 16:56:39

LadyInRed
Hero member

asa k @ntonyo mai bn le ceri id`u de mess rotfl

Ultima oara a fost editat de LadyInRed (2008-06-03 17:02:55)

#94 2008-06-03 17:21:01

Andreea86
Hero member
De la: Focsani
Inregistrat: 2006-10-20

bubutadana a scris:

Dar pe de alta parte, stau sa ma gandesc, daca totusi este un tip dragut, simtit, educat samd, te-a vazut si te-a placut mult, nu are cum sa mai dea de tine pt ca nu va cunoasteti, ce sa faca totusi sa intre in vorba cu tine? Trebuie sa te abordeze intr-un fel...

Asta imi zicea si al meu...ca sunt unii baieti chiar seriosi...merg pe strada si vad o fata care chiar le place...vor sa o cunoasca mai bine dar nu are alta sansa....ca deh, de unde sa mai dea de ea dup-aia, asa ca incearca sa o agate/cunoasca pe strada.... ar asta e...viata nu e dreapta. rotfl Sa fie inventivi si sa gaseasca o alta modalitate. Nu pe strada...prea multi badarani ne-au facut sa ne fie scarba de cei care abordeaza fetele pe strada.
Si eu le mai raspundeam urat...dar o data l-am injurat pe unul si a inceput boul sa ma urmareasca... :f?rv?nad: Mi-era frica sa nu ma ia la bataie...sau cine stie ce altceva mai face...ca mai era si cu inca un prieten...nah...eu singura... De atunci ma fac ca nu-i vad, nu-i aud...doar daca chiar insista si nu ma lasa in pace le zic vreo doua. rotfl
Cat despre discoteca, cluburi...nici acolo nu prea sunt abordabila. rotfl Nu stiu...mai veneau boii sa danseze cica langa mine (ca in tineretile mele mai dansam si eu pe cuburi...si boii credeau ca am chef sa fiu agata...eu de fapt doar ma distram)...deh...veneau, dansau pe langa mine...vedeau ca nu-i bag in seama sau daca imi ziceau ceva le ziceam sa ma lase in pace...si plecau... rotfl
Nu stiu....eu toti prietenii i-am cunoscut prin cunostinte...ieseam prin oras impreuna cu altii...faze din astea. Nici unul nu m-a abordat pe strada sau club...
In schimb imi placea mie un tip de la noi din oras...adica arata bine tipul...si...de fiecare data cand il vedeam ii zambeam si s-a prins tipul de idee, imi zambeam si el....si la un moment incepuse sa ma salute... rotfl Dar apoi mi-am cunoscut puiul...si...nu l-am mai vazut pe tip de atunci. rotfl Sa spunem ca pe vremea aia daca ar fi venit ala sa-mi ceara nr de tel, sau sa ma invite la un suc (dar desigur, vorbind frumos...nu cu texte fumate) poate i-as fi dat o sansa...dar...nah...pe tip il stiam din vedere de mult timp (de pe vremea cand eu aveam vreo 14 ani...si el avea prietena rotfl )...stiam si cum il cheama (o colega din generala il cunostea si cand l-am vazut o data intamplator pe strada mi-a zis ca-l cun si mi-a zis cum il cheama, ca e de treaba, cati ani are...etc hehehe, avantajele de a locui intr-un oras mic rotfl2...adica nu era chiar un necunoscut. big_smile Plus ca eu am inceput sa ma "dau" la el prima...dar...mi-a placut ca incepuse si el sa-mi raspunda... rotfl Am ramas masca atunci cand m-a salutat prima oara...m-am uitat in spate sa fiu sigura ca pe mine ma saluta si nu pe altcineva... rotfl

Ultima oara a fost editat de Andreea86 (2008-06-03 17:22:03)

If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too?
hjarta Eu si puiu hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.