|
Nu esti logat.
De ce?-3#39 2008-06-03 02:24:36
Re: de ce?si eu aveam obiceiul asta de a ma uita prin mesaje....arhiva la messenger ...dar am ajuns la conluzia ca e degeaba,numa rau iti faci singura....daca vrea sa te insele te inseala oricat de atenta ai fi ....eu m-am lecuit de asta si sper ca si tu ramonel sa faci la fel Oricat ti-ar fi de greu nu uita sa zambesti...maine va fi mai bine Offline #40 2008-06-03 09:33:51
Re: de ce?eu eram obsedata sa am parola lui de mess shi hi5.... shi el imi reprosha k nu am incredere in dansul...acum nu mai am parolele lui ..nici el pe ale mele...k spune k are incredere in mn shi nu vrea sa le shtie.... el mi-a spus k este mandru k nu m-a inshelat in timpul asta cat am stat impreuna ~ _orice sfarsit e un nou inceput_~ Offline #41 2008-06-03 13:58:57
Re: de ce?tot ce imi doresc e sa aflu adevarul, si dc nu e sa fim impreuna asta e, fiecare isi va vedea de viata lui,,, sau dc nu sa incercam impreuna sa ne cladim impreuna un viitor, mai ales k anul acesta am terminat si facultatea, el e mai mare decat mine cu 2 ani si suntem impreuna de 3ani si cateva luni Offline #42 2008-06-03 22:37:03
Re: de ce?ma sunat azi si mia zis k a avut accident cu masina, si acum ma gandesc k iar o sa fiu alaturi de el, si apoi tot el o sa fac figuri si eu o sa fiu ea care plange.....of viata asta Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|