|
Nu esti logat.
Mezinul = preferatul ?-3#39 2008-06-04 20:42:00
Re: mezinul = preferatul ?Pot spune din proprie experienta ca cel mai mic e cel mai rasfatat ... de ex. eu, imi facea mama mereu mancarea, imi aducea la botu calului cand vroiam ceva ... face un efort si imi lua ce vroiam ... insa dupa ce am crescut mi-am dat seama ca nu e bine asa si acum prefer sa ma descur singur, nu mai spun ce greu a fost la inceput sa nu mai am totul pe tava dar incetul cu incetul daca vrei poti sa te dezveti ~ I`m A Fast Learner !!! ~ Offline #40 2008-06-04 20:43:00
Re: mezinul = preferatul ?si io dar incerc sa ma calmez Feels Like Heaven http://www.youtube.com/watch?v=2-btzC_VqBI Offline #41 2008-06-04 23:38:48
Re: mezinul = preferatul ?
ok iti pasa da nu te mai agita de fata cu parintii tai.mai ales daca e asa .....si nu saluta.pastreaza-ti opiniile despre ea doar ptr tine.si evita problemele.iar daca face prostii...ce treaba ai tu cu ce face ea?fiecare isi ia propriile decizii Offline #42 2008-06-05 10:27:30
Re: mezinul = preferatul ?nu ma mai agit deloc, gata. ieri cica ne-am impacat. eu cand stiu ca gresesc si se poarta frumos cineva cu mine, chiar daca am gresit, ma simt mai prost decat daca s-ar scandaliza. asa ca am decis sa fac acelasi lucru cu ea si sper ca va fii ok sunt eu asa optimista de felul meu Offline #43 2008-06-05 10:30:52
Re: mezinul = preferatul ?pe noi ne-a rasfatat la fel; eu sunt mai mare! dar eu, speculanta mica si rea, cand vroiam sa obtin ceva, treceam la santaj sentimental si le reprosam alor mei ca pe fratele meu il iubesc mai mult ca e mai miiic! si, ghici ce? obtineam , ca deh, cum sa creada fata ca e discriminata! ce parshivi sunt copiii mici! Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|