|
Nu esti logat.
De ce eu si nu altcineva?#1 2008-06-04 19:31:05
de ce eu si nu altcineva?alt subiect care imi trece prin cap (bine ca nu e glont! vb lui bula) am cu ce, n-am cu cine ... Offline #2 2008-06-04 19:35:47
Re: de ce eu si nu altcineva?toata lumea are necazuri ... shi se zice k Dumnezeu nu itzi da mai mult decat potiz duce...dar au fost destui care au simtzit k e prea mult pt ei shi s-au sinucis.. imp e sa nu ajungem la aceste extreme shi sa infruntam problemele.... deshi e cam greu atunci kdn nu ai sprijin moral sau financiar... depinde din ce punct de vedere privim problema... shi sa ne gandim k poate fi mai rau... ~ _orice sfarsit e un nou inceput_~ Offline #3 2008-06-04 19:38:52
Re: de ce eu si nu altcineva?ehh! mi-am pus aceasta intrebare de multe ori; si , intr-o zi, am auzit un om fff credincios, parca de la un preot, ca nu se cade sa il intrebam pe Dzeu de ce? de ce eu? de ce mie? Offline #4 2008-06-04 20:14:04
Re: de ce eu si nu altcineva?eu de obicei ma ghidez dupa o zicala : Dumnezeu nu te pune la incercari pe care nu le poti duce "Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________ Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare Offline #5 2008-06-04 20:21:00Re: de ce eu si nu altcineva?asa functioneaza psihicul nostru, la o incercare grea primele inrebari care apar sunt de ce eu? si cu ce am gresit? .. pentru ca nu putem gasi explicatie logica pe moment, suntem prea tulburati si punem necazul pe seama pacatelor noastre si vedem in incercare o pedeapsa si nicidecum o simpla intorsatura a vietii Ultima oara a fost editat de corii (2008-06-04 20:22:20) Cu zambetul pe buze... Offline Publicitateloading...
#6 2008-06-04 20:49:11
Re: de ce eu si nu altcineva?chiar la asta ma gandeam eu azi in drum spre casa...mi-a venit asa dintr-o data o chestie...ce-ar fi daca as face accident in momentul asta?...si apoi mi-am zis ca nu mi se poate intampla tocmai mie...de ce nu?li se intampla atator oameni...cu ce-as fi eu mai presus?...insa inca nu mi-e clara faza cu "asa ti-a fost scris"...de ce?...de ce li se intampla unor oameni buni lucruri foarte grave,daca nu merita?...de ce e viata asa cruda uneori?...eu nu inteleg si nici nu cred ca exista vreo explicatie logica pt asta... http://www.youtube.com/watch?v=mwMdO3HK_ws our song em todas as ruas do amor seras meu e eu serei tua http://www.youtube.com/watch?v=DDuLPHsIuTg Offline #7 2008-06-04 20:56:13
Re: de ce eu si nu altcineva?
subscriu http://www.youtube.com/watch?v=NFwKpqXnLcI Sex on fire Offline #8 2008-06-04 21:26:18
Re: de ce eu si nu altcineva?simplu.... pt ca ai actionat in asa fel incat sa se intample acel ceva. daca e vorba de o bucurie, ai facut ceva "bun", iar daca ai patit ceva nasol... e de invatatura de minte, EXACT ca sa stai locului si sa te gandesti "oare de ce?", sa-ti dai seama unde ai calcat stramb si sa repari. pt ca daca nu repari si chestia e grava... vei priomi sutuletze din ce in ce mai mari, si, in final, vei muri intr-un fel sau altul. lucrurile sunt foarte bine reglate in lume... dar ni se da un timp de latenta, in care sa ne corectam ce aveam de corectat. sau in care sa perseveram pe calea buna pana primim (asta apropo de "m-am rugat si tot n-am primit"). Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #10 2008-06-04 21:38:38
referitor la dilema ta...am un raspuns...un tanar se grabea sa ajunga la aeroport si pe drum a fost talharit de niste hoti...bineinteles ca nu a mai reusit sa prinda avionul..care oricum s-a prabusit mai tarziu pe ruta lui... Offline #11 2008-06-04 21:57:11
Re: de ce eu si nu altcineva?pt ca asa a fost scris...undeva, candva... Offline #12 2008-06-05 09:13:17
Re: de ce eu si nu altcineva?eu nu-s de acord cu asta... ar presupune existenta unui dumnezeu rau, care sa-ti dea cadou nefericiri asa, pur si simplu.... ceea ce nu poate fi, Dumnezeu e bun prin definitie. raul ni-l facem noi si numai noi, prin actiunile noastre. sau mai e si varianta ralucai... NI SE PARE ca-i rau. Dumnezeu are grija sa primim exact ce ne TREBUIE, doar ca noi suntem prea chiori sa vedem... Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #13 2008-06-05 10:07:26
Re: de ce eu si nu altcineva?totul se intampla cu un scop Offline #14 2008-06-05 14:22:49
si Dumnezeu ne lasa sa facem acele lucruri care ne fac rau...sau ne pune la incercare?! Offline #15 2008-06-05 14:48:07
Re: de ce eu si nu altcineva?eu am citit unele chestii conform carora in viata toate lucrurile care ni se intampla sunt atrase de noi, ca atragem in viata noastra lucrurile la care ne gandim cel mai mult... „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #16 2008-06-05 19:44:03
Dumnezeu ne ofera tot ce avem nevoie, ca POTENTIAL. nu ne baga nimic pe gat. avem tot ce ne trebuie sa mergem pe "drumul bun". dar e absolut alegerea noastra daca o facem sau nu. in oricare din situatii, suportam consecintele. pt ca ordinea in Univers e clara. da, avem voie sa facem ce vrem, dar sa fim constienti ca vom primi ce meritam in conformitate cu legea divina. pot sa ma duc sa-mi impusc soacra pt ca nu-mi place mutra ei; am toata libertatea. dar ma voi duce la puscarie. la alt nivel, la fel se intampla si in univers. problema e ca noi vrem sa aplicam pt legea divina rationamente umane, de tip "pedeapsa-recompensa"... si nu functioneaza intotdeauna pe baza acelorasi valori. Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|