|
Nu esti logat.
Diploma de merit pentru profesori#1 2008-06-05 23:31:11
diploma de merit pentru profesoritrebuie sa scriu un text pentru o diploma de merit acordata unui profesor.fiecare elev din clasa face pt cate un profesor.eu trebuie sa scriu pt prof de biologie.problema e ca niciodata nu le-am avut cu vorbele alese...si cum profesoara asta a fost una ca oricare,chiar nu stiu ce sa scriu..."se acorda pt..."..pt ca am dormit la nenumaratele ei ore:)))....si pt ca se incurca in lectie...pfff....chiar nu stiu...ma puteti ajuta? My Tears Dry On Their Own Offline #2 2008-06-05 23:46:13
Re: diploma de merit pentru profesorihttp://www.intelepciune.ro/citate_celeb … re_63.html Ultima oara a fost editat de Chocolate22 (2008-06-05 23:47:11) Daca esti fata, citeste!!! postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme Offline #3 2008-06-06 00:00:42
Re: diploma de merit pentru profesorihmmm...am gasit ceva ...multumesc...as vrea insa sa vad daca mai are cineva vreo propunere...daca nu,bag un citat de-ala asa,intelept, si gata... My Tears Dry On Their Own Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|