homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Am ajuns sa am ciclu de doar 1 zi jumate

#1 2008-06-05 22:29:39

lilangel
Membru
Inregistrat: 2008-06-05

am ajuns sa am ciclu de doar 1 zi jumate

buna, iau de 3 ani anticonceptionale si acuma de la o luna la alta ciclul ma tine tot mai putin, adica undeva la o zi si jumatate ... timp de 1 an si aproximativ jumatate am luat marvelon apoi le-am intrerupt pentru ca am facut un tratament si apoi le-am reluat, dupa o perioada ciclul a inceput sa ma tina undeva la vreo 3 zile si chiar mai putin, am fost la planning si mi-a recomandat sa le schimb si am luat triregol si nu pot sa zic ca au avut ceva influenta asupra duratei ciclului., ba chiar am ajuns sa ma tina 2 zile ... am fost acum 3 luni la un control ginecologic si mi-a spus ca totul e in regula dar sa incerc sa schimb patilele si mi-a recomandat novinette...le-am luat si acuma, luna aceasta am ajuns ca sa-mi tina ciclul doar o zi jumatate si ca totul sa fie si mai roz, mi-au aparut pe corp niste pete si le am de vreo 2 luni (vreo 4, de diferite marimi). .. maine ar trebui sa incep din nou pastilele si nu stiu daca sa continui sau sa fac o pauza, iar petele ar putea sa fie de la anticonceptionale?

#2 2008-06-05 22:36:45

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

Re: am ajuns sa am ciclu de doar 1 zi jumate

ar putea sa fie o recatie alergica, cel mai bine ar fi sa mergi din nou la medic sa iti spuna daca le poti lua in continuare sau nu si sa vada care e problema cu petele acelea...

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

#3 2008-06-05 22:40:16

alinuutza_81_23_11
Hero member
De la: vest de carpati
Inregistrat: 2008-01-14

nu stiu daca petele sunt de la Ac, nu am auzit ca pilulele sa dea astfel de reactii. Trebuie sa aflii cauza lor, deci nu intarzia cu mersul la medic.

Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.Prove me wrong...

big_smile big_smile big_smile

#4 2008-06-05 22:43:21

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

si nu avea niciun rost sa le schimbi de atatea ori...e normal sa sereduca mentra...

happy with him...inlove with him...puss

#5 2008-06-05 23:24:43

lilangel
Membru
Inregistrat: 2008-06-05

dar totusi... nu e prea putin ca sa tina numai 1-2...in conditiile care nici nu cruge mult, in sensul k daca ma schimb de 3 ori e foarte mult...

Publicitate

loading...

#6 2008-06-05 23:35:20

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

si cateva picaturi aparute in pauza pot fi considerate menstra...

happy with him...inlove with him...puss

#7 2008-06-06 10:01:25

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

da si cateva picaturi sunt considerate menstra dar e enervant sand sangerezi putin absorbantele sunt prea mari pt.fluxul meu si ma irit iar cele zilnice prea mici si ma patez.cum o dau tot nu iese bine neutral

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#8 2008-06-06 10:24:01

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

si eu am mai patit asa...solutia a fost niste absorbante super subtiri..nu mai tin minte...ma uit si zic smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.