|
Nu esti logat.
Secretie ciudata#1 2007-09-08 13:09:47
Secretie ciudataBuna! Offline #2 2007-09-08 13:30:48
Re: Secretie ciudatafa o analiza de secretie mai bine.e posibil sa fie candida Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer Offline #3 2007-09-08 15:26:21
Re: Secretie ciudatasi nu lua nici un medicament pana nu sti ce ai... happy with him...inlove with him... Offline #4 2007-10-05 23:45:00
Re: Secretie ciudataca sa nu mai deschid un topic nou. Lucrurile stau cam asa...am luat AC apr 3 ani...pt SOPC, le-am oprit luna trecuta ca sa imi fac analize si sa vad daca imi vine ciclu fara ele. Mi-a venit, la 28 de zile (joia trecuta), a durat mai mult si sangerarea a fost mai deschisa la culoare....Imediat inainte sa imi vina am facut si tratament cu antibiotice pt o raceala mai grava. You make me so hot, You make me wanna drop, It's so ridiculous, I can barely stop, I can hardly breathe, You make me wanna scream, You're so fabulous, You're so good to me, baby, baby Offline #5 2007-10-05 23:48:19
Re: Secretie ciudataori e o ameteala de la faptul ca ai intrerupt AC ori ai intrat in perioada fertila... mami de minuni Offline Publicitateloading...
#6 2007-10-05 23:52:14
Re: Secretie ciudataPerioada fertila se poate manifesta si cu secretie maronie? K eu stiam k ar fi una alba si mai abundenta? You make me so hot, You make me wanna drop, It's so ridiculous, I can barely stop, I can hardly breathe, You make me wanna scream, You're so fabulous, You're so good to me, baby, baby Offline #7 2007-10-06 00:14:22
Re: Secretie ciudataMersi mult. Dragute ca intotdeauna You make me so hot, You make me wanna drop, It's so ridiculous, I can barely stop, I can hardly breathe, You make me wanna scream, You're so fabulous, You're so good to me, baby, baby Offline #8 2008-06-06 12:52:34
Re: Secretie ciudataPostez si eu aici, ca sa nu mai deschid alt topic. De vreo 2 zile am o secretie ciudata asa, mirosul e acelasi numai ca se mai intampla cateodata sa am secretia alba mai compacta asa... Ca sa va explic mai bine, are exact aspectul de servetel umed asa, si sunt bucatele cam cat buricul degetului sau mai mici. Ce poate fi? A venit, a venit toamna, acopera-mi inima cu ceva, cu umbra unui copac sau mai bine, mai bine cu umbra ta. Ma tem ca n-am sa te mai vad, uneori, ca or sa-mi creasca aripi ascutite pan' la nori, Ca ai sa te ascunzi intr-un ochi strain, si el o sa se-nchida cu-o frunza de pelin... Offline #9 2008-06-06 12:53:28
Re: Secretie ciudatapoate fi candida, dupa aspect. ai usturimi sau mancarimi ? Offline #10 2008-06-06 12:57:58
Re: Secretie ciudataNu am nici mancarimi si nici usturimi, nici nimic... Of.. am mai avut candida acum o luna din cauza unor antibiotice, si mi-e groaza.. ca maine iar o sa incep sa le iau. Adica sigur o sa-mi dea amoxicilina 500 [1 la 6 ore] si metronidazol 250 [1 la 12 ore]. Iar acum o luna chiar si cu metronidazol tot am avut mancarimi si usturimi si tot tacamul. Credeti ca daca ii zic doctorului sa imi dea un antimicotic mai tare, poate sa imi dea? Sau pot sa iau pe langa tratamentul asta Biotics? Iaurt nu se pune problema sa mananc, pt ca operatia o sa fie la masea si nu am voie 3 - 4 zile sa beau lactate. Ce ma sfatuiti sa fac? Pt ca daca iar imi apare candida aia nenorocita, ma enerveaza asa de tare ca nici nu ma pot concentra, iar in perioada asta chiar nu am nevoie de asta. A venit, a venit toamna, acopera-mi inima cu ceva, cu umbra unui copac sau mai bine, mai bine cu umbra ta. Ma tem ca n-am sa te mai vad, uneori, ca or sa-mi creasca aripi ascutite pan' la nori, Ca ai sa te ascunzi intr-un ochi strain, si el o sa se-nchida cu-o frunza de pelin... Offline #11 2008-06-06 12:58:58
Re: Secretie ciudatametronidazol contine antibiotic si el mami de minuni Offline #12 2008-06-06 13:01:52
Re: Secretie ciudataDa?? Of... Crezi ca daca iau Biotics peste tratamentul asta are ceva? Sau orice altceva... Pt ca de fiecare data, dar de FIECARE data cand iau antibiotic mai mult de 2 zile, imi apare minunea A venit, a venit toamna, acopera-mi inima cu ceva, cu umbra unui copac sau mai bine, mai bine cu umbra ta. Ma tem ca n-am sa te mai vad, uneori, ca or sa-mi creasca aripi ascutite pan' la nori, Ca ai sa te ascunzi intr-un ochi strain, si el o sa se-nchida cu-o frunza de pelin... Offline #13 2008-06-06 13:03:35
Re: Secretie ciudatabiotics sau o pastila de flucovim... happy with him...inlove with him... Offline #14 2008-06-06 13:04:53
Re: Secretie ciudataEu oricum o sa-l intreb pe doctor daca pot sa le iau, dar sa ii zic sa mi le treaca pe reteta? Sau se pot lua si fara ea? A venit, a venit toamna, acopera-mi inima cu ceva, cu umbra unui copac sau mai bine, mai bine cu umbra ta. Ma tem ca n-am sa te mai vad, uneori, ca or sa-mi creasca aripi ascutite pan' la nori, Ca ai sa te ascunzi intr-un ochi strain, si el o sa se-nchida cu-o frunza de pelin... Offline #15 2008-06-06 13:09:04
Re: Secretie ciudatapoti lua si fara...flucovimul se da si compensat... happy with him...inlove with him... Offline #16 2008-06-06 13:09:51
Re: Secretie ciudataOk.. multumesc mult de tot, fetelor A venit, a venit toamna, acopera-mi inima cu ceva, cu umbra unui copac sau mai bine, mai bine cu umbra ta. Ma tem ca n-am sa te mai vad, uneori, ca or sa-mi creasca aripi ascutite pan' la nori, Ca ai sa te ascunzi intr-un ochi strain, si el o sa se-nchida cu-o frunza de pelin... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|