|
Nu esti logat.
Intrebare#1 2008-06-06 15:05:44
intrebarebuna!am si eu o problema si sper sa primesc o lamurire aici...de 2 ani iau novinette si nu am avut probleme de niciun fel.saptamana trecuta,luni seara la ora 22 am uitat sa iau pastila(prima,dupa cele 7 zile de pauza)si am luat-o marti de dimineata,la ora 9,iar apoi am continuat sa o iau seara,zinic,la ora 22.marti(a doua zi de cand luam pastile din noua folie) am avut un contact sexual,si m-am gandit k nu-si va face efectul novinette pt k am intarziat,si am luat postinor 2,prima pastila la 3 ore dupa contactul sexual si apoi pe a doua la 12 ore.inainte de a termina folia anterioara de novinette,eu am luat antibiotic(augmentin)pt k am fost racita,dar a fost o saptamana de pauza intre ultima pastila de augmentin si prima de novinette. azi de dimineata,m-am simtit cam rau si mai toata ziua am ametit.pot fi insarcinata?va rog sa-mi spuneti parerea dumneavoastra! multumesc anticipat! Iubesc si sunt iubita Offline #2 2008-06-06 15:10:14
Re: intrebarepastila intarziata poate n-ar fi pus probleme, pentru ca te incadrai in cele 12 ore, dar asa cu antibioticele dinainte... ai fi fost protejata abia dupa 7 pastile. acum asteapta sa iei primele 7 pastile inainte de a face sex neprotejat si asteapta menstra... sau fa un test la 3 saptamani de la contactul respectiv... oricum, chiar daca ai ramane insarcinata (ceea ce nu cred, avand in vedere ca ai luat postinor), simptomele nu aparea dupa doua zile in nici un caz Offline #3 2008-06-06 15:25:21
Re: intrebare
multumesc mult pentru raspuns! tot ce am scris in mesajul anterior s-a intamplat saptamana trecuta,marti.antibioticele nu afecteaza si pastilele de postinor2? Iubesc si sunt iubita Offline #4 2008-06-06 15:27:58
Re: intrebarenu, nu afecteaza Offline #5 2008-06-06 15:37:45
Re: intrebare
Multumesc mult de tot pentru mesaje! m-am mai linistit...poate ameteala asta e cauza anemiei...Multumesc inca o data! Iubesc si sunt iubita Offline Publicitateloading...
#6 2008-06-06 15:40:57
Re: intrebarecu placere, incearca sa nu te mai stresezi deocamdata Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|