|
Nu esti logat.
Protejata de anticonceptionale#1 2008-05-05 18:21:08
Protejata de anticonceptionaleAstazi toata ziua m-am uitat pe forumurile multor site-uri care si-au dedicat ceva timp contraceptiei. Sunt foarte multe persoane care sunt intrigate despre siguranta oferita de antibb si care culmea folosesc la sfatul medicului inca datorita unor "probleme de absorbtie " prezervativul. Offline #2 2008-05-05 18:24:47
Re: Protejata de anticonceptionaleEu personal am incredere in antibebe. De fapt, am cea mai mare incredere in ele, in detrimentrul celorlalte metode contraceptive. Si nu vad cum ai putea sa ramai insarcinata daca iei corect pastilutele ... deci nu ovulezi ... ??? Fericita mamica de Aida Maria! Offline #3 2008-05-05 18:26:01
Re: Protejata de anticonceptionaledaca le iei corect nu ai cum sa ramai.o sarcina peste ac.apara datorita utilizarii gresite,medicamente care interactioneaza etc.etc? VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #4 2008-05-05 18:42:04
Re: Protejata de anticonceptionaleunele spun ca au ramas .eu termin prima folie de mercilon miercuri ,dupa calculele mele ar trebui joi saptamana viitoare sa incep cea de a doua folie?sapte zile in cap nici mai mult nici mai putin . Offline #5 2008-05-05 23:40:01
Re: Protejata de anticonceptionaleacele "unele" au ramas pt ca habar nu aveau cum sa le ia si mai ales cum sa le ia corect...eu dc de aproape 2 ani nu am ramas? happy with him...inlove with him... Offline Publicitateloading...
#6 2008-05-05 23:44:17
Re: Protejata de anticonceptionalealina matica nici mie nu mi-a spus doc mare lucru... insa cum le-am cumparat am citit prospectul, si de acolo am aflat ff multe chestii, ca de ex ca interac cu antibioticele, ceai de sunatoare, ce sa fac daca uit o pastilutza, cum sa le iau, etc... Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.Prove me wrong... Offline #7 2008-05-06 07:01:37
Re: Protejata de anticonceptionalealina matica nu mai baga in seama pe toata lumea si toate povestile. daca e iei corect nu ramai Offline #8 2008-05-09 19:06:31
Re: Protejata de anticonceptionaleam si eu o intrebare...decaseptul sau paracetamolul interactioneaza cu ac? Offline #9 2008-05-09 19:07:54
Re: Protejata de anticonceptionalenu interactioneaza Offline #10 2008-06-06 18:05:33
Re: Protejata de anticonceptionalebuna fetele am sh eu o intrb mik de sap kre vine ma duc la dentist pt nijte carii,dak doctora imi face anestezie are vreo legatura ......:-? nu isi mai fac antibb efectul ?ms Offline #11 2008-06-06 18:06:49
Re: Protejata de anticonceptionalenu are nici o legatura VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|