homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Anticonceptionalele si tiroida! ma numesc alina

#1 2008-06-02 15:13:35

albynutza_1123
New member
Inregistrat: 2008-06-02

anticonceptionalele si tiroida! ma numesc alina

buna fetelor! ma numesc alina, am 23 de ani, sunt noua pe forum si am si eu o nelamurire...
acum 4-5 ani mi s-a pus diagnosticul de hipertiroidie. acum 2 ani si jumatate am fost operata de chist ovarian drept, cu indepartarea ovarului si a trompei; am urmat pana acum un tratament naturist "Tironorm" pentru glanda si m-am simtit foarte bine. in urma cu o luna si jumatate, m-am dus la un control ginecologic si mi s-a recomandat k metoda contraceptiva Yasmin. in prima luna m-am simtit km rau, insa am continuat sa le iau, am facut pauza de 7 zile, iar knd sa incep a doua folie, mi s-a facut brusc rau. am fost la spital, mi-am facut analiza tsh, care mi-a iesit normala ( 1.1) dar mie tot imi e rau.
medicul endocrinolog mi-a pus diagnosticul de gusa, cu nodul in partea stanga si mi-a spus k nu de la pastile am avut criza; insa eu nu stiu ce sa mai cred. acum mi-a recomandat logest pt k au o cantitate mai mica de hormoni, dar mi-e frica sa le iau .
intrebarea mea este: au sau nu influenta anticonceptionalele asupra tiroidei? astept raspunsuri, sfaturi, sugestii de la voi.........multumesc anticipat !

#2 2008-06-02 15:20:41

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

Re: anticonceptionalele si tiroida! ma numesc alina

ai voie sa iei ac.cgiar daca ai problemele astea cu tiroida.poate nu erau potrivite yasmin.incerca cu logest

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#3 2008-06-02 15:28:04

albynutza_1123
New member

multumesc mult pt raspuns! chiar imi faceam griji, pentru k am ramas cu o teama destul de mare si alta metoda de contraceptie mai sigura nu stiu.........

#4 2008-06-02 15:38:46

evilpink
Banat

eu asa stiu poti sa iei contracptive evident sub supravegherea medicului.incerca cu Logest poate iti e mai bine

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#5 2008-06-02 16:03:17

albynutza_1123
New member

ok. ms mult

Publicitate

loading...

#6 2008-06-02 16:03:46

evilpink
Banat

cu placere!

puss puss puss

#7 2008-06-05 20:09:35

Cristina- Elena
Membru
Inregistrat: 2008-06-05

Buna!
Va rog daca este posibil, sa ma ajutate cineva cu niste raspunsuri...
neutral
In urma cu 2 saptamani am inceput (pentru prima data) tratamentul cu anticonceptionalele Logest, care mi-au fost recomandate de un medic ginecolog... asa cum scrie si in prospect am inceput tratamentul in prima zi a ciclului menstrual ... care spre surprinderea mea nu sa oprit dupa 4 zile asa cum mi se intampla de obicei... manstruatia imi continua si dupa 2 saptamani de tratament (in care nu am avut nici un contact sexual), nu este abundenta, dar este de culoare foarte inchisa...
...pentru ca este prima data cand folosesc anticonceptionale, sunt speriata si nu stiu ca sa fac...
  este normal ce se intampla?
  ar trebui sa intrerup tratamentul?

#8 2008-06-05 20:21:21

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

eu cred ca este spotting
nu ai de ce sa te sperii
dureri ai??
tratament pt ce?

#9 2008-06-06 13:34:39

albynutza_1123
New member

buna cristina!
nu cred k ai dc sa te sperii. si eu knd am inceput prima folie de yasmin, in loc de 4 zile cat ma tine de obicei, m-a tinut 8 zile, numai k la mine era destul de abundent. asa k eu zic k nu tb sa-ti daci probleme, e doar reactia organismului la ac. mai asteapta sa vezi si luna viitoare cum e.

#10 2008-06-06 19:29:13

Cristina- Elena
Membru
Inregistrat: 2008-06-05

nu am nici un fel de dureri... asta este singura problema care a aparut...
ms smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.