|
Nu esti logat.
Vacanta Felix#1 2008-06-06 12:45:49
vacanta Felixnu am stiut unde sa postez, asa ca sper ca nu nici o problema ca am deschis topic nou. 16.01.2016 si viata noastra e mai frumoasa boy Offline #2 2008-06-06 12:57:11
Re: vacanta Felixeu m-am mutat din oradea exact langa felix si pot spune ca e frumos...merg des cu iubi sa ne plimbam...dar va recomand sa nu mg pana nu se deschide strandul mare care e in renovare...nu mai dureaza mult oricum si am auzit ca o sa fie f fain (te anunt eu cand se deschide)...din punctul meu de vedere merita...mai ales daca vreti doar cateva zile de liniste si mers la piscina/strand...in afara de plimbare si balaceala nu prea ai ce face...eventual mai puteti vizita oradea pensiuni sunt multeeee...daca doresti ma interesez cam cat costa...sau imi poti spune cat ati fi dispusi sa cheltuiti pe cazare si daca veniti cu masina si eu va spun la care sa mergeti happy with him...inlove with him... Offline #3 2008-06-06 13:06:30
Re: vacanta Felixanu trecut am fost la Geoagiu. Nu e asa mare statiunea ca si Felix, din cate imi amintesc si eu , insa e aici mai aproape. Mai mergem cu soara-sa lui puiu meu si cu prietenul ei. Noi am vrea la Felix, asta in cazu in care nu iasa prea scump.Nu avem noi prea multi bani de cheltuiala, stiu ca si intrarea la strand costa destul de mult,si la cat de scumpa e acum motorina si drumu pana acolo costa destul de mult, insa vrem si noi sa ne permitem sa iesim seara la un restaurant, sau ceva. Dispunem doar de salarul prietenuli meu, da vreau sa pun si eu bani deoparte sa avem cat mai multi sa ne permitem cat mai multe 16.01.2016 si viata noastra e mai frumoasa boy Offline #4 2008-06-06 13:11:08
Re: vacanta Felixse gasesc si mai ieftine daca nu sunte ti f pretentiosi eu ma interesez si va spun happy with him...inlove with him... Offline #5 2008-06-06 13:15:38
Re: vacanta Felixnu suntem pretentiosi, la geoagiu am fost cu cortu conteaza doar sa avem unde dormi 16.01.2016 si viata noastra e mai frumoasa boy Offline Publicitateloading...
#6 2008-06-06 13:22:42
Re: vacanta Felix a fost foarte frumos, mai ales ca a fost prima noastra vacanta impreuna am fost in iulie si era foarte multa lume. Si e cam mic acolo si strandu, ala a fost singuru lucru care nu mi-a placut. Am fost si in weekend, deci se intelege de ce era asa multa lume. E fain ca e o zona frumoasa cu padure acolo...si in bazinu mare unde era apa adanca era putina lume si am putut sa ne balacim in voie 16.01.2016 si viata noastra e mai frumoasa boy Offline #7 2008-06-06 13:36:52
Re: vacanta FelixChiar nu stiu cat poate sa fie cazarea pe noapte. Astept informatii exact de la cry_sty_na nu ne tre noua la hotel ca e mai scum decat la pensiuni sau prin gazda nu asta e cel mai important, conteaza doar sa avem unde dormi 16.01.2016 si viata noastra e mai frumoasa boy Offline #8 2008-06-06 13:43:37
Re: vacanta Felixsi eu sunt din oradea,mergem f des minim de 2 ori pe s\apt in felix.eu zic ca merita mers.chiar daca strandul mare ee in renovare si sincer nu stiu cat va dura,e inchis si la bbazinele alea cu pestisori si nuferi,si acolo se renoveaza,ca deh,asa e romanaul,renoveaza in plin sezon...poti vizita f bine si baile 1 mai,strandul cu valuri sau strandul mare....Preturi stiu f multe pensiuni,felix si 1 mai (ca doar cateva minute distanta e intre ele) la 50 -60 ron noaptea/camera.si daca tot veniti pana aici,eu in locul vostru as mai face 60 km pana la aquaparkul din Hajduszolboszlo,ungaria....Vacanta placuta ! Offline #9 2008-06-06 13:47:57
Re: vacanta FelixAQUAPARK !!!! adica o gramada de bazine,nisip,tobogane si tot ce vrei la preturi super,cam 15 ron intrearea pe persoana...iar conditiile nu se compara cu ce avem noi nici macar in mamaia....La felix preturile la strand variaza intre 9 si 20 ron biletul de intrare Offline #10 2008-06-06 13:50:12
Re: vacanta Felixcazarea e mai scumpa...nu stiu exact...noi mergem doar de dimi pana seara...dar poti sa te cazezi in felix saiu 1 mai si intr0una din zile dai o fuga pana acolo... Offline #11 2008-06-06 13:53:18
Re: vacanta Felixfain ca e si 1 mai acolo si asa vizitam mai multe locuri odata nu-i scump daca zici ca e doar 50-60 ron pe noapte cazarea. Asa ne-am permite si noi 3-4 nopti nu cred ca mai ajungem noi si pana in ungaria...da daca ajungem la felix e foarte bine Abia astept sa vina vara 16.01.2016 si viata noastra e mai frumoasa boy Offline #12 2008-06-06 19:37:22
Re: vacanta Felixeu am fost la felix acu 3 ani cu ai mei. a fost ok dar m-am cam plictisit ca mare lucru nu prea ai ce face... "Eu nu sunt altceva decât o pată de sânge care vorbeşte." Nichita Stanescu Offline #13 2008-06-06 23:03:29
Re: vacanta Felixeu am fost anul trecut la felix si mi-a placut. mi s-a parut animata statiunea, chiar as mai merge, cred ca merita Unde dragoste nu e, raman doar sticlele.. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|