|
Nu esti logat.
Am si eu o intrebare 2 ..#1 2008-06-07 16:59:55
am si eu o intrebare 2 ..am mai discutat cu voi d prob asta , am si io inca o intrebare , am facut dragoste cu prietena mea a2a oara , ea a fost virgina am facut dragoste a 2 oara cam la o sapt dupa prima , si i-a curs sange iar , o durea , a curs ceva sange , nu am mai continuat . E normal ? dupa c am facut prima oara i-a curs sange vreo 3 zile , da f putin . a zis k s simtea si rau ieri, era probabil racita jos acolo , a mai patit asa cva . C ne sfatuiti ? va multumesc mult . Si mai am o intrebare , asta e din vechiul tpoic , am facut fara protectie , am ejaculat afara , dar imi e teama mie nush c sa fac sa ma linistesc , am vb sa s duca la un control , nush c sa mai zic , mai linistitimasipmn... Offline #2 2008-06-07 17:03:00
Re: am si eu o intrebare 2 ..pai rau ai facut ca ai facut un post nou. ai Warn. Citeste regulile forumului! ti-am raspuns la topicul initial Offline #3 2008-06-07 17:09:52
Re: am si eu o intrebare 2 ..stiu k am gresit , da nu mai dadea nimeni atentie la c am scris eu ...... mi cer scuze Offline #4 2008-06-07 17:13:28
Re: am si eu o intrebare 2 ..nici o problema continua acolo..si reaminteste acolo daca vrei sa ti se raspunda ! (cu toate ca eu ti-am, raspuns ) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|