homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce caracterizează o femeie?

#1 2008-06-08 22:06:14

emylia_m
New member
De la: tg mureş
Inregistrat: 2008-04-13

Ce caracterizează o femeie?

Ştiu ca titlul topicului sună aiurea ... dar am auzit o ştire despre un bărbat gravid (cică). M-am g?ndit: wtf? cum p## big_smile şi am găsit un articol: http://www.jurnalul.ro/articole/126585/ … --gravidul

Vă ?ntreb: Ce caracterizează o femeie? Doar faptul că are ovare şi uter?  Dar un bărbat?  Faptul că are ... "sculă"? smile (nu neapărat ?n cazul de faţă - e cam ambiguu).

offtopic Dacă are cineva cunoştinţe despre cum... ă ă ... femeia care vrea să devină bărbat, capătă "dick & balls" big_smile. Şi dacă, mă rog, "funcţionează" rodnar

#2 2008-06-08 22:33:59

JanisJoplin
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-12-26

Re: Ce caracterizează o femeie?

Pentru mine o femeie are o judecata analitica, se poate gandi mai departe(decat un barbat) si priveste o problema pe mai multe fetze(iar pt un barbat totul e liniar). De asemenea o femeie poate fi mama, are instict matern...ceea ce iar e a big deal big_smile
astea mi'au venit in cap..deocamdata

6 ani de dragoste  hjarta

#3 2008-06-08 22:39:38

micicutza
Banat
Inregistrat: 2007-10-25

poi zic eu : feminitatea, sensibilitatea, maternitatea, capacitatea de a intelege barbatul, invers nu e valabil insa, perspicacitatea, flerul, simtul estetic,gospodaria...

N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor."
Eu le am pe toate trei...

#4 2008-06-09 11:36:14

Melany1
Banat
Inregistrat: 2008-02-07

dupa mine: sensibilitatea,maternitatea,si felul de a gandi -ea o gandeste pe toate partile si face tot felul de analogii.
in rest sunt b care-si inteleg ff bine iubitele/sotiile (depinde de caracterul lui),sunt unii care dau cu aspiratoru ,fac de mancare si all that stuff..(stiu 2-3 specimene)

#5 2008-06-09 15:45:23

Raluk_
Hero member
Inregistrat: 2008-03-26

Melany1 a scris:

dupa mine: sensibilitatea,maternitatea,si felul de a gandi -ea o gandeste pe toate partile si face tot felul de analogii.
in rest sunt b care-si inteleg ff bine iubitele/sotiile (depinde de caracterul lui),sunt unii care dau cu aspiratoru ,fac de mancare si all that stuff..(stiu 2-3 specimene)

subscriu
yubi se incadreaza la sectie "specimene" big_smile,numai sa nu`l bag in bucatarie k acolo chiar k a murit

Acum e doar un vis, dar maine o sa fie realitate

Publicitate

loading...

#6 2008-06-09 16:00:39

leeah
Full member
Inregistrat: 2008-05-02

femeia smile ca si barbatul, are parti pozitive, dar si negative.
pozitiva este sensibilitatea ei, pana nu devine isterie [da' exista si barbati isterici lol], la fel ca spiritul analitic, care insa poate capata conotatii negative, daca stai sa te gandesti prea mult si sa analizezi, incepi sa "vezi" numai tu anumite lucruri.
negativ e ca unele femei sunt prea slabe si se lasa dominate. eu asa cred. nicio persoana nu trebuie sa iti "fure" independenta, indiferent de relatia ta cu ea.. despre bunatate nu pot spuen ca e neaparat caracteristica femeilor, pentru ca sunt atatea "vipere"..

#7 2008-06-09 16:07:27

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

micanarcisa a scris:

poi zic eu : feminitatea, sensibilitatea, maternitatea, capacitatea de a intelege barbatul, invers nu e valabil insa, perspicacitatea, flerul, simtul estetic,gospodaria...

subscriu, plus ca femeile au, asa, un al saselea simt smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.