homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Nu stiu daca pot:(-2

#20 2008-06-09 20:06:15

ionela
Insomniac member
Inregistrat: 2006-03-24

Re: nu stiu daca pot:(

atata timp cat ai sa il mai iubesti nu ai sa poti fi doar simpla prietena pt el...nu cred ca se poate

#21 2008-06-09 22:58:49

skumpi
Vizitator

orice ii posibil
Get over...iti faci rau singura` neutral

#22 2008-06-09 23:15:37

Dragutik
New member
Inregistrat: 2007-01-25

clar sunt in aceeasi situatie in momentul de fata, numai k la noi e dupa 3 ani si ceva despartirea. Ce pot sa-ti zic k incerc eu sa fac k sa trec peste sau sa ma prefac makr k sunt tot asa nu m-as intoarce, dar imi e dor, este k  incerc sa-mi valorific mai mult prietenii, ies mai mult cu ei, caut sa socializez mai mult, sa uit, sa ma iau cu altele, sa nu ma gandesc la el..sa fac ceva nou in fiecare zi. In ceea ce priveste prietenia, iar e o problema..(mie mi-a lasat impresia k vrea sa mai incerce si altceva dar in viitor ar vrea tot cu mine sa fie, dar na..)..vorbeste cu el dar in acelasi timp ignora-l, evita-l pt k te da peste cap in momentul asta si ai sa vezi k  odata ce trece timpul vorbiti k amici putin, mult mai putin k inainte dar trebuie sa se vindece rana. Si trebuie sa fii tare, bafta! smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.