|
Nu esti logat.
Nunta la CCA#1 2008-04-26 13:12:10
nunta la CCAbuna fetelor! am si eu o problema: sunt invitata la o nunta a unei bune si vechi prietene peste putin timp, pe la jumatatea lunii mai, si sunt cam pe dinafara. nu am mai fost de mult la o nunta si habar nu am cat s emai da? care dintre voi ati fost de curand la o nunta ce a avut loc la CCA, si mai ales in sala mare care este cea mai eleganta, poate ma puteti ajuta un pic: Omul nu se naşte pentru a fi fericit. Omul îşi cumpără fericirea şi o cumpără numai cu preţul suferinţei. Aici nu e vorba de nicio nedreptate... (F. Dostoievski) Offline #2 2008-04-26 13:21:00
Re: nunta la CCAnu cred k este de ajuns 100 de euro ai putea sa dai o raita prin unirea , avand in vedere k esti prietena si nu ruda directa de familie nu trebuie sa fii chiar asa impopotonata . asta e parerea mea cel putin "Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________ Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare Offline #3 2008-04-26 13:37:24
Re: nunta la CCAma gandesc undeva pe la 150.... Omul nu se naşte pentru a fi fericit. Omul îşi cumpără fericirea şi o cumpără numai cu preţul suferinţei. Aici nu e vorba de nicio nedreptate... (F. Dostoievski) Offline #4 2008-04-26 13:50:39
Re: nunta la CCAsi eu am de dus la o nunta eleganta, la cea mai buna prietena... si mi-au zis cunostinte ca ar veni cam vreo 200euro... noi crek o sa dam 250-300 in doi... mai mult nu avem! Have you ever thrown a fist full of glitter in the air?... Offline #5 2008-04-26 13:55:09
Re: nunta la CCAnici eu mai mult de 150 nu am cum sa dau, mai ales ca ma mai costa vreo 4 milioane rochie+pantofi/sandale+geanta+coafor Omul nu se naşte pentru a fi fericit. Omul îşi cumpără fericirea şi o cumpără numai cu preţul suferinţei. Aici nu e vorba de nicio nedreptate... (F. Dostoievski) Offline Publicitateloading...
#6 2008-04-26 17:52:35
Re: nunta la CCAai putea sa-ti alegi genul de rochie clasic, care sa nu fie neaparat de nunta ca stii k sunt rochii care in afara de ocazii speciale nu poti iesi afara din casa cu ele. asa k iti alegi o rochie care sa mearga si la nunta si sa o poti lua si in altte ocazii mai putin festive. "Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________ Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare Offline #7 2008-04-26 19:38:21
Re: nunta la CCAla asa ceva m-am gandit si eu, ca sigur nu o sa imi iau ceva pe crenolina.. ideea e ca sigur tre sa-mi iau lunga, pt ca (,) conformatia mea de picioare groase nu ma avantajeaza sa port scurt... Omul nu se naşte pentru a fi fericit. Omul îşi cumpără fericirea şi o cumpără numai cu preţul suferinţei. Aici nu e vorba de nicio nedreptate... (F. Dostoievski) Offline #8 2008-04-26 20:35:33
Re: nunta la CCAai slabit 20 kg si de mai plangi de conformatie Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #9 2008-04-26 20:47:17Re: nunta la CCAam si eu o intrebare : CCA = ? prescurtare sau abreviere de la ce... daca sunteti dragute sa-mi spuneti Ultima oara a fost editat de kimy_adina (2008-04-26 20:48:02) Offline #10 2008-04-26 21:04:30
Re: nunta la CCAkatami, daaaaaaaaa fira-ar sa fie... tot cu conformatia asta am ramas, de picioare groase.... Omul nu se naşte pentru a fi fericit. Omul îşi cumpără fericirea şi o cumpără numai cu preţul suferinţei. Aici nu e vorba de nicio nedreptate... (F. Dostoievski) Offline #11 2008-06-10 13:20:32
Re: nunta la CCAfetelor eu am participat la nunta la cumnatica mea si au foat trei familii care au dat plicul gol la nunta,au spus ca nu au si ca i-a prins intr-o situatie naspa,cumnata mea a insistat sa vina la nunta pt ca vroia ca toti prietenii s ii fie alaturi nu conteaza banii,asa ca fiecare da cat poate,daca ai bani poti sale dai si 2000 de euro daca ai 3 mil atat le dai nu e problema conteaza sa fiti uniti Offline #12 2008-06-10 13:27:41
Re: nunta la CCAsi la varumio anul trecut a gasit tot asa 2 plicuri goale si altele pe acre scria o suma si in plic era o suma mult mai mik dragostea este ceea ce tine doi oameni impreuna.......dragostea este o boala fara de care nu poti fi sanatos Offline #13 2008-06-10 13:29:35Re: nunta la CCAda si la noi tot cam asa merge masa dar stii cum e..adik e si in fuctie de restaurantul ales pt ca noi am fost la o nunta unde localul e super si am dat 1000 ron pana la urma..eu asa consider k masa merge si in functie de locul ales pt petrecere..k daca faci intr-o cantina... Offline #14 2008-06-10 13:30:31
Re: nunta la CCAad dar depinde cat cuynoisti persoana bine la veri merge si la 1500 lei dragostea este ceea ce tine doi oameni impreuna.......dragostea este o boala fara de care nu poti fi sanatos Offline #15 2008-06-10 13:36:05
Re: nunta la CCAbineinteles conteaza foarte mult si localul dar ideea e ca nu e nici o tragedie daca se da in minus saun in plus cu 2-3 mil fata de majoritatea,fie ele rude sau prieteni,important e ca mirii sa se simta bine la propria lor petrecere,prietenii sa le fie alaturi si sa nu aiba parte de tot felul de betivi care se dau in spectacol...ca na asa e la romani mai trebuie sa fie si din astia Offline #16 2008-06-10 13:36:55
Re: nunta la CCAsa nu le strice nunta si bucuria dragostea este ceea ce tine doi oameni impreuna.......dragostea este o boala fara de care nu poti fi sanatos Offline #17 2008-06-10 13:38:55
Re: nunta la CCA
da ca mai ales miresele se streseaza si mai tare ca le-a stricat ceva ,poate si decorul ...daca te uiti pe you tube e plin de nunti de genul acesta,eu una imi doresc o nunta mica si frumoasa,si daca vreun prieten sau vreo ruda nu are bani il primesc cu bratele deschise,ca nu toata lumea are bani in postie Offline #18 2008-06-10 13:39:32
Re: nunta la CCAda sa fie alturi de miri ca banii se fac ei dragostea este ceea ce tine doi oameni impreuna.......dragostea este o boala fara de care nu poti fi sanatos Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|