|
Nu esti logat.
Intrebare intrebatoare#1 2008-05-31 08:57:02
Intrebare intrebatoareBuna, iata ca am revenit cu o mica nelamurire - desi iubita mea si-a inceput viata sexuala cu mine, am o intrebare care ma cam bate: cand se intampla actul in sine, cand intru putin mai adanc imi spune ca ii ating vezica si ii vine sa faca pipi - iar apoi peste 5 - 10 minute cand sa ne apropiem sa aiba orgasm ii vine sa faca pipi si nu mai simte nimic si am patit asta de fiecare data. Asta este motivul care o impiedica sa aiba orgasm dar alta ar fi ca dupa ce face pipi, o ustura foarte tare si nu mai putem continua cu un nou numar si mai ales spune ca o doare ceva inauntru parca ar avea ceva insuportabil in ea dar nu ca durere, un lucru acolo. Ma puteti ajuta cu cateva sfaturi ? Multumesc pentru efort Offline #2 2008-05-31 11:25:40
Re: Intrebare intrebatoarechestia cu senzatia de pipi e normala... toate o avem, iar pt unele e chiar semn ca se declanseaza orgasmul. Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #3 2008-05-31 11:53:29
Re: Intrebare intrebatoaresau poate e vb de o infectie urinara... happy with him...inlove with him... Offline #4 2008-05-31 11:54:43
Re: Intrebare intrebatoaren-am citit bine... da, o analiza de urina, nu una genitala Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #5 2008-06-02 18:07:36
Re: Intrebare intrebatoareVa multumesc pentru raspunsuri - am reusit totusi orgasmul - desi mai are multe de invatat, toate la timpul lor. In alta ordine de idei, o sa vorbesc cu ea sa mearga la un doctor sa isi faca cateva analize, are si cateva dureri ciudate uneori - se va duce, este interesul ei ca sanatate. Inca odata, va multumesc Offline Publicitateloading...
#6 2008-06-02 18:11:48
Re: Intrebare intrebatoarema bucur ca se rezolva incet problema...totusi ar fi indicat sa faca niste analize...ca sa fie sigura...cu placere si daca mai ai intrebari sau nelamuriri te asteptam happy with him...inlove with him... Offline #7 2008-06-10 12:47:53
Re: Intrebare intrebatoareinca o intrebare foarte ciudata:D....exista sex prea mult? Adica daca o faci aproape in fiecare zi sau cel putin odata la 2 zile, pauza eventual daca nu ne vedem...sau daca sunt pe ciclu....Stiu ca poate pentru unii suna ciudat...da chiar exista niste scantei intre noi si o potrivire:X.....ca murim nu alta impreuna.... Ultima oara a fost editat de ioanadbc (2008-06-10 12:48:58) Offline #8 2008-06-10 12:59:15
Re: Intrebare intrebatoarerana pe col poate fi favorizata de mai multe contacte dure..acuma voi stiti ce stil aveti insa sex prea mult ...e prea mult?????? Cine rade la urma....gandeste mai incet Offline #9 2008-06-10 13:05:31
Re: Intrebare intrebatoarepai nu avem contacte dure...este si cand avem un stil mai rapid.....dar de cele mai multe ori consider ca e un stil obisnuit sau este cand suntem ft pasional.....nu imi faceam probleme decat ca prea multa sperma m-ar irita...si ar provoca infectii...de aia intreb. Ultima oara a fost editat de ioanadbc (2008-06-10 13:06:02) Offline #10 2008-06-10 13:14:48
Re: Intrebare intrebatoareacum nu prea comteaza de unde...ideea e sa le tratati Offline #11 2008-06-10 13:40:19
Re: Intrebare intrebatoarepai tratam.....dar cum previn reaparitia lor dupa vindecare,aici e intrebarea mea...de aia incers sa-mi dau seama cauza principala:D Ultima oara a fost editat de ioanadbc (2008-06-10 13:41:14) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|