homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sa definim infectia

#1 2008-05-30 08:50:48

nana.lili
Full member
Inregistrat: 2006-10-30

sa definim infectia

Va rog sa ne spuneti tuturor cum este corect.
Eu stiam ca in secretia vaginala normala exista mai multe feluri de microorganisme(bacterii, virusuri etc) intr-un nr. "x", sa zicem asa simplist. Cresterea nr-ului acestor microorganisme nu este in regula si trebuie "imputinate". Adica sa tratam o infectie.
Banuiesc ca atunci cand la o analiza sunt gasiti germeni pt. care se face cultura si antibiograma, inseamna ca nr. lor este mai mare decat normal si trebuie tratament.
Rezultatul ultimei analize este streptococ B, am si antibiograma.
Nedumerirea vine de la multasteptatul consult de ieri de la vestitul ginecolog (barbat, doctoressa stiti despre cine vorbesc) care mi-a spus textual "unde vezi tu infectii? ce ai candida?iar streptococul nu trebuie tratat decat daca vrei sa ai copii"...adica noi toate suntem nebune si tratam ceva ce n-ar trebui (chiar daca ne ustura, doare, supara etc)!?
In rest mi-a zis "stai linistita nu faci cancer, da-te cu crema asta care ti-o scriu aici cu degetelul pe pasarica si ia anticonceptionale de care vrei tu si se rezolva" ... adica condilin....auziti! cu degetelul! ...s-o intind ca pe o crema...cuvantul "pasarica" nici nu vreau sa-l mai comentez. De endometrioza din ecografie nici n-a comentat. Poate experienta unui dr. ajuns la 63 de ani il face sa spuna asa...dar pe el nu-l ustura si nu-l doare ca sa caute cauza.
Distractia asta m-a costat 170 ron si mi s-a umflat tiroida de emotii, agitatie etc...noroc ca stiu ca va da inapoi dupa ce ma linistesc.
Lipsesc de langa calculator pana pe 19 iunie, este prima vacanta dupa 2 ani de chin, ma duc sa sufar langa tata care are 88 de ani, deci genetic sa ma pregatesc de "suferinta" lunga si eu...
Sa ne "revedem" cu bine!

#2 2008-05-30 09:31:33

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

Re: sa definim infectia

nana sunt prea suparata la ora asta ca sa mai comentez ceva! neutral neutral neutral

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#3 2008-05-30 10:14:17

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

:f?rv?nad:

mami de minuni hjarta

#4 2008-05-30 10:59:55

nana.lili
Full member
Inregistrat: 2006-10-30

N-am plecat, pana la 4 sunt la servici si intru cand si cand pe forum.
Evilpink, daca te putem ajuta cu ceva scrie-ne.

#5 2008-05-30 13:37:06

Detzy
Insomniac member
De la: ...mine pentru ....voi
Inregistrat: 2008-01-23

evilpink a scris:

nana sunt prea suparata la ora asta ca sa mai comentez ceva! neutral neutral neutral

de ce esti suparata evil??? kram

baby Dragos hjarta rugaciune

Publicitate

loading...

#6 2008-05-30 19:54:17

deadrose
Banat
De la: craiova
Inregistrat: 2006-07-21

ce om yikesyikesyikes

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#7 2008-05-30 23:13:20

c@t
Sr. member
De la: mine de acasa
Inregistrat: 2008-02-27

nu pot sa cred ca exista asemenea doctori. sa ne spui sa ne ferim de el. te sfatuiesc sa incerci alt doctor, si eu sunt in cautare de un doctor (femeie) bun.

#8 2008-06-01 00:54:17

mary-mary
Full member
Inregistrat: 2008-01-23

daaa...cauta alt medic.asa am facut si eu dupa c mi s-a spus in prima instanta ca am rana p uter,vagin inflamat si infectie fara nici o analiza,asta doar dupa o privire.si k tratament imi daduse diclofenac supozitoare si imi facea spalaturi interne.spalaturi la varsta mea...si nici makr o analiza inainte(de secretie,colposcopie...nimic).asta este...tre' sa cautam.........

#9 2008-06-02 12:13:37

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

nana insa tot cauta de 2 ani.....sunt sigura ca apreciaza sfaturile voastre insa si ca s-a saturat de cautari
...si da, nana, e asa cum spui, infectie e atunci cind unul dontre microorganisme se dezvolta in exces dar si cind exista acolo un microorganism care nu face parte din flora normala, saprofita...sincer, eu nu stiu ca streptococul asta sa faca parte din flora vaginala saprofita

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#10 2008-06-10 23:35:17

Anana
New member
Inregistrat: 2007-03-14

Nana, si eu am fost diagnosticata tot cu streptococ B.Am scris mai multe pe Index/Probleme medicale/Cultura secretie genitala pentru Streptococ grup B.Cine stie.....poate te poate ajuta sa vezi ce tratament am primit eu.Cel putzin medicul meu s-a comportat frumos, e o lady.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.