homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cuvinte vulgare-6

#96 2008-06-11 03:17:25

Loveable
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2008-02-12

Re: Cuvinte vulgare

eu zic ca injur in limita bunului simt smile
ultimele "cuvinte vulgare" pe care le-am zis (de fapt le-am scris, intr-un sms) au fost "ma tut in el rau. si ma tut in el weekend!" .. era sambata noaptea la 5 (duminica dimi) si mie imi fusese rau de tot in noaptea aia, si in loc sa ma simt bine si eu sambata seara, am ajuns pe la spital... eram foaaaaaarte nervoasa...

hjarta

#97 2008-06-11 03:19:48

vonda
Platinum member
Inregistrat: 2006-12-09

eu nu vb urat de nici o culoare,pt ca nu imi plac cuv astea:nici sa le aud,nici sa le folosesc lol Mai zic : ce pana corbului,sau sa moara ce'am mai scump pe casa-dar doar in gluma,ca nici nu as putea altfel (antena care nu mai prinde bulgarii rodnar ) dar clar nu trec de astea..

#98 2008-06-11 13:26:08

leeah
Full member
Inregistrat: 2008-05-02

cand ma enervez, injur foarte urat si de multe ori lung lol dar in rest, vorbesc cat se poate de normal..

#99 2008-06-11 13:29:19

sophie
Addicted member
De la: Atlantis
Inregistrat: 2008-02-19

leeah a scris:

cand ma enervez, injur foarte urat si de multe ori lung lol dar in rest, vorbesc cat se poate de normal..

me too diablo rotfl rotfl rotfl

#100 2008-06-11 16:57:53

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

eu nu obisnuiesc sa injur persoane, in schimb vorbesc dur si direct, cu limbaj ceva mai "colorat", cum zice doctoressa smile adica nu mi-e jena sa zic "romaneste" diverse vorbe imprumutate de la conationaliide alta etnie, dar nu cu adresa directa spre cineva.

mai "scap" si eu...mai ales la o adunare cu amicii mei roakeri, unde "organul masculin" e denumit... "cuvant de legatura" in cadrul unei propozitii... si, deci, utilizat ca atare. cu iubi fff rar vorbesc urat, mai scap cate o "vulva" (mama, ce mi-a placut exprimarea)... "pana mea" si "sa-mi bag picioarele" nu le consider injuraturi, alea le zic si de fata cu ai mei, chiar daca lor nu le place big_smile

uf... iar ieri i-am zis lu iubi "fa dracu' ceva"... eram f nervoasa, dar mi-a parut super rau... pt ca bine ziceati, e destul de mentionat acest personaj, termenii "anatomici" sunt mai cuminti. s-a suparat si el... dar am plecat boticu' si ne-am impacat.

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.