|
Nu esti logat.
Crezi in dragoste la prima vedere?-3#39 2008-06-11 11:45:17
Re: crezi in dragoste la prima vedere?cred,mai ales ca sotul meu s-a indragostit de mine mortal la prima vedere eu de el la a 2 a ★★★ Candle light, moon light, star light, The brightest glow is from love light ★★★ Offline #40 2008-06-11 13:00:48
Re: crezi in dragoste la prima vedere?completez numele topicului "sau e nevoie sa mai trec odata??" www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!! Offline #41 2008-06-11 13:01:31
Re: crezi in dragoste la prima vedere?da...iubitul meu s`a indragostit de mine la prima vedere, anul trecut intr`o practica... mai greu a fost sa ma indragostesc eu de el insa acum sunt indragostita pana peste cap Offline #42 2008-06-11 17:16:25
Re: crezi in dragoste la prima vedere?
si la noi la fel a fost. deci am inceput si eu sa cred Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|