homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sfaturi in dragoste-2

#20 2008-06-10 21:44:24

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

Re: sfaturi in dragoste

eu am raspuns la intrebarea asta

#21 2008-06-10 21:50:58

YoHanna
Insomniac member
Inregistrat: 2007-05-31

de multe ori dragostea devine complicata din cauza noastra...refuzam sa vedem unele lucruri care sunt chiar sub nasu nostru...sau din cauza k adevaru doare uneori ne mintim...sunt si cazuri in care totul merge perfect si ne speriem cum de e posibil asa ceva si cautam probleme care nu exista dar pan la urma apar si alea ca un rasp la insistentele noastre...

hjarta "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" hjarta

#22 2008-06-11 01:03:39

GreenBubbles
Insomniac member
Inregistrat: 2008-03-08

parerea mea? in dragoste si in razboi totul e permis.
si ce zicea miha g:
"un sfat ar fii sa nu ne lasam pacalite asa usor de oricine si doi ar fii sa ne daruim numai din dragoste chiar daca el pleaca pe urma macar sa stim ca suntem impacate ca nu ne-am vandut sau mai stiu eu ce...cam atat...capul pe umeri" DA! din pacate multe fete sunt naive. si se daruiesc primului venit,cred in vorbe goale cum ca "te iubesc,n-o sa te parasesc never" si se culca cu el si dus e baiatu. mai multa minte...si mai multa coloana vertebrala!aloo??demnitate! eu una am zis k nici un barbat nu va reusi sa ma joace cum vrea. n-o sa dansez dupa ce-mi canta nimeni.una e sa faci sacrificii si alta e sa lasi p unu sa te calce in picioare doar pt k il iubesti. NU! dragostea ca dragostea... dar si putin orgoliu,putina mandrie. ce naiba.

i love my King!! the most beautiful leonberger ever hjarta

#23 2008-06-11 01:05:15

GreenBubbles
Insomniac member
Inregistrat: 2008-03-08

YoHanna a scris:

de multe ori dragostea devine complicata din cauza noastra...refuzam sa vedem unele lucruri care sunt chiar sub nasu nostru...sau din cauza k adevaru doare uneori ne mintim...sunt si cazuri in care totul merge perfect si ne speriem cum de e posibil asa ceva si cautam probleme care nu exista dar pan la urma apar si alea ca un rasp la insistentele noastre...

zici bine ce zici neutral ff bine. adik..."ti s-a urat cu binele",asta e expresia ce o zic eu cand cineva cauta probl unde nu sunt...nush dc,de prea mult bine cred neutral am patit-o si eu...is paranoica rotfl

i love my King!! the most beautiful leonberger ever hjarta

#24 2008-06-11 12:49:54

YoHanna
Insomniac member
Inregistrat: 2007-05-31

pai de ex...dak ai avut parte de multe ghinioane si apare o perioada in viata ta cand totul merge ffff bine...nu-ti vine sa crezi... lol si atunci apare paranoia...cum ca ceva tot nu-i bine lol sau k traiesti intr-un vis si tot astepti sa te trezesti tongue

hjarta "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" hjarta

Publicitate

loading...

#25 2008-06-11 14:13:25

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

asa e...dar trece

#26 2008-06-11 17:33:36

spring24
Full member
De la: Nowhere
Inregistrat: 2007-03-21

sfatul meu ar fi : sa nu lasi niciodata mai mult decat lasa el..de vreme ce tot se lupta pentru egalitatea intre sexe, mi se pare ok ca ambii sa fie implicati in mod egal si sa participe in relatie..poate ca nu s-ar mai ajunge la scos ochii ca unu nu a facut sau celalalt a facut prea mult smile

#27 2008-06-11 17:39:44

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

un sfat in dragoste: sa nu te implici sentimental prea mult inainte sa iti dai seama daca merita cu adevarat, e mai greu dar se poate ...
si ar mai fi inca unul, si nu e vb neaaparat de dragoste : sa fii intotdeauna sincera cu tine, sa ai curajul sa vezi realitatea asa cum este ea, si atunci vei gasii mult mai usor solutii la orice problema ...

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

#28 2008-06-11 18:13:36

theSame_ElaElis
Hero member
De la: Winnie the Pooh
Inregistrat: 2007-10-12

Fii si egoista!
Am citit intr-o carte super (inca nu am terminat-o) ca egoismul contribuie la dezvoltarea fericirii proprii! daca noi suntem fericite, putem face fericite si persoanele de langa noi!

Unitatea de masura pentru egoism o gasiti voi si dozele optime, la fel!

#29 2008-06-11 20:30:00

miha_g
Banat
Inregistrat: 2008-05-09

theSame_ElaElis a scris:

Fii si egoista!
Am citit intr-o carte super (inca nu am terminat-o) ca egoismul contribuie la dezvoltarea fericirii proprii! daca noi suntem fericite, putem face fericite si persoanele de langa noi!

Unitatea de masura pentru egoism o gasiti voi si dozele optime, la fel!

corect!!!!!!!

#30 2008-06-11 20:36:12

JanisJoplin
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-12-26

cel mai important e ultimul ran ela....dozeaza'ti egoismul!!! mie de exemplu imi face foarte rau relatiei...foarte foarte rau
raspunsul la topic: respectul....comunicarea...

6 ani de dragoste  hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.