homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Nedumeriri-pt. doctoressa-2

#20 2008-06-05 23:34:39

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

Re: nedumeriri-pt. doctoressa

continua cu ele si apoi tine normal pauza....dar daca se repeta si folia viitoare trebuie sa mergi la medic sa ti le schimbe...

happy with him...inlove with him...puss

#21 2008-06-05 23:42:08

amalia25
New member
Inregistrat: 2008-06-05

ieri si azi nu am mai luat pastilele  pt ca  aveam secretia  aia si le-am sarit acum ce fac le iau pe celelalte  acum chiar daca am secretie?si dupa ce le termin imi vine iar ciclu?canu prea inteleg?Sau le iau  dupa  7 zile  de cand  am avut secretia asta?

#22 2008-06-05 23:48:53

crys_ty_na
Platinum member

aaa...deci ai intrerupt folia de 2 zile? atunci considera aceste 2 zile primele 2 zile de pauza si dupa ce se termina pauza incepi o folie noua...si protectie suplimentara pana dupa a 7 a pastiluta din folia urmatoare...

#23 2008-06-05 23:51:32

amalia25
New member

am inteles deci dupa 5 zile trebuie sa incep o folie noua fara ceel 2 zile incare nu am luat  pastile...dar  nu o sa-mi mai vina ciclu inca odata nu?normal imi va veni dupa ce termin folia urmatoare?am inteles corect?

#24 2008-06-05 23:54:14

crys_ty_na
Platinum member

exact...acum tu esti in pauza...si incepi folia in a 8 a zi...si ciclu o sa-ti mai vina in pauza vitoare...eu inclin sa cred ca acum despre spotting era vb dar s-a transformat in menstra pt ca nu ai mai luat pastilutele...luna urmatoare sa iei toata folia corect si sa vezi daca mai apare spottingul...

Publicitate

loading...

#25 2008-06-05 23:57:23

amalia25
New member

multumesc din suflet intrasem putin in panica..sper ca despre asta e vorba..voi tine legatura cu dumneavoatra aici pe  froum?dacaimi permiteti o intrebare sunteti medic?

#26 2008-06-06 00:04:29

crys_ty_na
Platinum member

doar doctoressa e medic...de plannig...eu sunt studenta la psihologie...si nu ai dc sa intri in panica...trebuie doar sa te protejezi suplimentar cum ti-am zis mai sus...si daca mai ai intrebari sau nedumeriri te asteptam smile

#27 2008-06-09 11:08:12

Lily of the Valley
New member

Buna! Cum as putea sa aflu raspuns de la doctoressa? Am postat un msaj mai sus de cateva zile si mi s-a raspuns doar partial. Sunt ingrijorata cu privire la problemele hormonale si as vrea neaparat sa aflu parerea unui medic cu privire la anticonceptionelele pe care le ieu.  Am 21 de ani si am acnee chistica. Mi-a fost prescris Loette acum doi ani si dupa o luna am intrerupt tratamentul datorita reactiilor adverse. Acum am inceput sa iau Laurina. Nu ma intereseaza efectul contraceptiv, iau medicamentul doar pentru ten si eventual pt durerile mari pe care le am la menstruatie. Doctorul m-a tratat cam superficial, parea grabit si din cauza asta am omis sa-i spun ca acum cativa ani, dupa analize, am aflat ca am insuficienta ovariana, progesteronul fiindu-mi insuficient. Stiu ca laurina contine si estrogen si progesteron. E in regula? Am citit undeva ca aceste chisturi apar datorita excesului de estrogen, si ca sunt si alte simptome ale acestei dereglari hormonale ca fibroamele etc. Eu am acum doar chist pe ovarul stang, iar de doi ani cand mi-am facut alt ecograf aveam micropolichist pe ovarul drept. Mi-e frica de efectele negative ale estrogenului in cantitate mai mare dect normala si acum fac tratament cu Laurina pt acnee. Ce sa fac? Oare e bine sa le iau, chiar daca contin estrogen?  Sunt asa de ingrijorata incat iau medicamentele astea cu f mare retinere... Va multumesc anticipat pentru raspunsuri si va garantez ca ma vor ajuta enorm de mult. Nu am pe cine sa intreb lucrurile astea...

#28 2008-06-09 11:34:58

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

Lily of the Valley a scris:

Buna! Cum as putea sa aflu raspuns de la doctoressa? Am postat un msaj mai sus de cateva zile si mi s-a raspuns doar partial. Sunt ingrijorata cu privire la problemele hormonale si as vrea neaparat sa aflu parerea unui medic cu privire la anticonceptionelele pe care le ieu.  Am 21 de ani si am acnee chistica. Mi-a fost prescris Loette acum doi ani si dupa o luna am intrerupt tratamentul datorita reactiilor adverse. Acum am inceput sa iau Laurina. Nu ma intereseaza efectul contraceptiv, iau medicamentul doar pentru ten si eventual pt durerile mari pe care le am la menstruatie. Doctorul m-a tratat cam superficial, parea grabit si din cauza asta am omis sa-i spun ca acum cativa ani, dupa analize, am aflat ca am insuficienta ovariana, progesteronul fiindu-mi insuficient. Stiu ca laurina contine si estrogen si progesteron. E in regula? Am citit undeva ca aceste chisturi apar datorita excesului de estrogen, si ca sunt si alte simptome ale acestei dereglari hormonale ca fibroamele etc. Eu am acum doar chist pe ovarul stang, iar de doi ani cand mi-am facut alt ecograf aveam micropolichist pe ovarul drept. Mi-e frica de efectele negative ale estrogenului in cantitate mai mare dect normala si acum fac tratament cu Laurina pt acnee. Ce sa fac? Oare e bine sa le iau, chiar daca contin estrogen?  Sunt asa de ingrijorata incat iau medicamentele astea cu f mare retinere... Va multumesc anticipat pentru raspunsuri si va garantez ca ma vor ajuta enorm de mult. Nu am pe cine sa intreb lucrurile astea...

1. estrogenul e hormonul feminitatii noastre...
contraceptivele blocheaza ovarul, nu ai cum sa ai exces de estrogen...
asadar e foarte in regula compozitia Laurine...ce nu stiu eu e daca va rezolva problema tenului...asta ramine sa vedem
2. e cam neclara povestea ta cu chisturile insa e sigur ca cele de pe ovar sunt fumctionale...deci inutil te agiti din procina lor
3. fiecare meserie are bagajul ei de cunostinte, dobindite atit in scoala de specialitate cit si mai tirziu in practica...desi pare a fi ca fotbalul, medicina e totusi o stiinta...
nu mai pune deci baza pe articolele de tot felul citite prin diverse reviste  ca nu iti faci decit rau

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#29 2008-06-09 12:31:39

Lily of the Valley
New member

Multumesc mult pentru raspuns...

#30 2008-06-12 12:27:46

Lily of the Valley
New member

Buna... revin cu o intrebare. De la anticonceptionale, Laurina, am in fiecare noapte senzatii de voma, pt ca le iau seara. Pentru senzatiile de greata e ff bun carbunele medicinal, el absorbind de obicei toxinele, asa ca am lut de cateva ori si nu mi-a mai fost greata. Dar ma intreb daca nu cumva carbunele ii diminueaza efectele Laurinei... Ce credeti despre asta, oare e bine?

#31 2008-06-12 12:29:26

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

Lily carbunele nu scade efectul contraceptiv al ac.daca pe tine te ajuta ia nu sunt probleme!.si greturile sunt normale in primele 3 luni e utilizare a ac.daca apar si mai tarziu trebuie sa vb.cu medicul tau smile

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.