homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Bartholinita ?.. candida?.. herpes genital ? :((-2

#20 2008-06-11 10:44:33

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

Re: Bartholinita ?.. candida?.. herpes genital ? :((

daniela-ioana a scris:

am si eu o intrebare pentru doctoresa sau pentru cine stie sa imi raspunda.

am avut acum vreo 4-5 ani bartholinita. am fost la medic si mi-a drenat infectia, acum mai am o umflatura mica in interior care nu ma doare , nu ma deranjeaza in nici un fel.

doctorita de atunci mi-a spus ca o sa imi reapara, si ca sa am mare grija de igiena mea intima sa nu port chiloti tanga, sa nu ma rad si sa nu port lenjerie care nu e din bumbac.

avand in vedere ca pana acum un an nu am avut prieten a fost destul de usor sa nu port tanga si sa nu ma rad atat de des.

aseara am descoperit o umflatura pe labia mare la exterior, era decat un cos, l-am spart si m-am dat cu crema de galbenele....tocmai ma rasesem acum 3 zile si probabil de la aia a aparut

ce vrea eu sa va intreb, este adevarat ca bartholinita poate reaparea din cauza ca port chiloti tanga sau pt ca ma rad destul de des ( 2 ori pe saptamana)?????????

e vara si as vrea sa nu mai port boxeri....

daca stiti din ce cauza reapare sau daca cele doua cauze enumerate mai sus pot duce la reaparitia ei va rog sa imi raspundeti si mie.

multumesc anticipat

cauzele bartholinitei sunt:
infectia genitala, inflamatia sau mucusul ingrosat (pot bloca ductul glandelor). Practic, fluidul se acumuleaza in interior si creeaza chistul glandelor Bartholin. Stimularea sexuala declanseaza producerea unei cantitati mai mari de fluid, ceea ce produce cresterea chistului.
Prevenirea aparitiei chisturilor glandelor Bartholin nu este posibila. Infectarea chisturilor glandelor Bartholin este uneori determinata de boli transmisibile sexual .
asadar chilotul tanga si faptul ca te razi nu prea sunt implicate...in plus, evitarea lor nu previne aparitia chisturilor de glanda Bartholin

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#21 2008-06-11 11:00:12

daniela-ioana
Full member
Inregistrat: 2008-04-25

uuuufff parca sunt mai linistita

merci mult pt raspuns

"You give me strenght cu carry on......."

#22 2008-06-11 14:19:23

daniela-ioana
Full member

infectie genitala inseamna inclusiv candida si gardenerella nu-i asa?

#23 2008-06-11 14:24:08

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

orice germene care se dezvolta excesiv. candida si gardnerella fac parte din flora normala vaginala. nu poti spune ca sunt infectii decat atunci cand se dezvolta peste limitele normalului.

mami de minuni hjarta

#24 2008-06-11 14:39:40

daniela-ioana
Full member

pai la asta ma refeream

am inteles acum

merci

Publicitate

loading...

#25 2008-06-11 14:43:54

daniela-ioana
Full member

si mai am o intrebare care ma macina

avand in vedere ca am facut cistita de vreo 3 ori in ultimele 4 luni, din cauza unui stafilococ auriu (recidivele au exista deoarece nu am luat tratamentul corect de prima data) exista vreo posibilitate sa imi reapara daca ma duc la mare si fac baie (adik din cauza ca e apa rece, sau asa mi se pare mie)

stiu ca sunt offtopic sad dar m-am gasit aici sa intreb nu prea am timp sa caut pe forum ca tre sa plec intr-o sedinta acum si nu vroiam sa uit ce vreau sa va intreb)

multumesc

ooooffff si am uitat sa editez, nu ma pedepsiti a fost o eroare din cauza grabei smile

Ultima oara a fost editat de daniela-ioana (2008-06-11 14:44:31)

#26 2008-06-12 11:49:50

daniela-ioana
Full member

nu ma uitati si pe mine, pls

#27 2008-06-12 14:13:17

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

daniela.eu zic sa ai grija cand mergi la amre sa nu iti fie frig si nu ai probleme.pana la urma cistita ta era cauzata de stafilococ daca ai scapat de el ai scapat si de reaparitia cistitei

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#28 2008-06-12 14:14:52

daniela-ioana
Full member

asa sper si eu, ca daca a fost cauzata de un stafilococ nu ar trebui sa am probleme la mare
insa sper sa nu fii devenit sensibila sau mai stiu eu...

o sa am cat pot de mult grija

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.