|
Nu esti logat.
Stafilococ auriu +++#1 2008-06-10 21:58:42
stafilococ auriu +++Tocmai mi-am facut o cultura din secretie vaginala si mi s-a descoperit stafilococ auriu +++. ANul trecut pe vremea asta am avut tot in urma aceleiasi culturi si stafilococ si streptococ si m-am tratat cu antibiotice. Evident dupa aceea am facut candidoza. Intrebarea mea este care sunt efectele acestui stafilococ auriu, cat de grav este? Eu am niste mancarimi ingrozitoare(acesta e un simptom tipic stafilococului??), pielea s-a iritat ff tare si am o scurgere permanenta pe care n-o mai pot suporta:signof10:. de curand am avut si o infectie urinara..poate avea vreo legatura cu stafilococul?? Partenerul trebuie sa se trateze si el? Oricum voi merge la medic pentru interpretarea rezultatului dar pana una alta incerc sa ma linistesc. Offline #2 2008-06-11 10:56:46
Re: stafilococ auriu +++uite si pe aici: Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #3 2008-06-12 15:08:15
Re: stafilococ auriu +++Tocmai am sosit de la medic. Mi-a prescris tratamentul pentru stafilococ dupa cum urmeaza: Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|