homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Stafilococ auriu +++

#1 2008-06-10 21:58:42

Mihu_Bihu
Membru
Inregistrat: 2008-06-10

stafilococ auriu +++

Tocmai mi-am facut o cultura din secretie vaginala si mi s-a descoperit stafilococ auriu +++. ANul trecut pe vremea asta am avut tot in urma aceleiasi culturi si stafilococ si streptococ si m-am tratat cu antibiotice. Evident dupa aceea am facut candidoza. Intrebarea mea este care sunt efectele acestui stafilococ auriu, cat de grav este? Eu am niste mancarimi ingrozitoare(acesta e un simptom tipic stafilococului??), pielea s-a iritat ff tare si am o scurgere permanenta pe care n-o mai pot suporta:signof10:. de curand am avut si o infectie urinara..poate avea vreo legatura cu stafilococul?? Partenerul trebuie sa se trateze si el? Oricum voi merge la medic pentru interpretarea rezultatului dar pana una alta incerc sa ma linistesc.
SI ca sa fie meniul complet, ASLO este 842..deci extrem de mare..
Nu stiu unde sa mai gasesc informatii despre afectiunea asta. pe forum am citit cam tot.

#2 2008-06-11 10:56:46

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

Re: stafilococ auriu +++

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#3 2008-06-12 15:08:15

Mihu_Bihu
Membru
Inregistrat: 2008-06-10

Re: stafilococ auriu +++

Tocmai am sosit de la medic. Mi-a prescris tratamentul pentru stafilococ dupa cum urmeaza:
AUgmentin - 2 tablete pe zi timp de 7 zile
Cerviron ovule - 1 seara timp de 10 zile
Flucovim 150 - 1 tableta
La sfarsitul tratamentului mi-a recomandat 10 zile de injesctii intramusculare cu Polidin. Ce spuneti despre asta?

M-a rugat sa ma gandesc cum as fi putut contacta acest stafilococ a doua oara, de data alta tulpina dupa cum spun analizele..si mi-a spus ca nu se transmite foarte greu, se poate lua din strand, daca stai in camin unde conditiile dupa cum stim nu sunt prea ok..si mi-a mai spus ca tot asa incercand sa descopere cauza stafilococului la o alta pacienta a ajuns la concluzia ca spaland hainele in masina de spalat din incinta caminului a putut contacta stafilococul.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.