homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Interpretare analize

#1 2008-06-10 17:44:42

angelita
New member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-02-10

interpretare analize

Buna! Mi-am facut niste analize la institutul cantac. in urma unor secretii abundente, mancarimi (insuportabile) si usturimi iar rezulatele sunt urmatoarele:

Exam. microbiologic secretie vaginala
Epitelii Superficiale: Epitelii Intermediare: frecvente;
Epitelii Parabazale: absente;  Epitelii bazale: absente
Alte Celule: absente;  Leucocite: relativ frecvente;  Hematii: absente;
Trichomonas: absent;  Germeni: lactobacili;  Levuri: absente;
Cultura: Doderlein;  Cultura pt. Ciuperci: negativa;

Detectie antigen Chlamidia trachomatis din secretie endocervicala
Valoare test proba: 3
Valori de referinta: negativ: < 60
                            indeterminat: 60-80
                            pozitiv: > 80
Interpretare rezultat proba: Negativ
Lucrat pe analizorul automat VIDAS, metoda ELFA(Enzyme Linked Fluorescent Assay) 

Mycoplasma hominis + Ureaplasma (cultura + antibiograma)
Sursa: col uterin
Ureaplasma urealyticum: Prezent < 100000
Mycoplasma hominis: Absent
Sensibile la: Doxycycline; Josamycine; Ofloxacine; Erythomicine; Tetracycline; Azithromycine; Clarythromycine; Pristinamycine
Intermediate: Ciprofloxacine

Mai am facut si PAP-ul care inca nu e gata, abia saptamana viitoare. Inca mai am simptomele si se accentueaza mai ales dupa actul sexsual iar la doctor (Dr Degeratu) ma duc abia joi, cu toate ca mi se pare cam necomunicativa si expeditiva, ea dandu-mi un tratament pt candida cand m-am dus la ea cu problema asta  si dupa ce am terminat tratamentul si am vazut eu ca inca mai am probleme m-am dus la cantacuzino sa fac analize amanuntite...
As vrea sa stiu si ce parere aveti daca se poate, mersi mult!

#2 2008-06-10 17:47:23

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

Re: interpretare analize

candida nu pari a avea dupa rezultatul asta. singurul lucru care apare pozitiv e ureaplasma care se trateaza cu unul dintre antibioticele la care a iesit sensibila. mergi la dr cu rezultatul

mami de minuni hjarta

#3 2008-06-10 18:00:15

angelita
New member

Mersi mult de raspuns!
Presupun ca si partenerul are si ca trebuie sa luam amandoi acelasi antibiotic.
Nu stiu cum m-am procopsit cu asta, mi-a aparut dintr-o data... Nu stiu daca are legatura dar mi-a aparut dupa ce partenerul a inceput sa se duca la piscina, mi-e frica sa nu vina cu vreo boala de-acolo. grater

#4 2008-06-10 18:05:01

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

http://www.sfatulmedicului.ro/articole/ … a_1183.htm

mami de minuni hjarta

#5 2008-06-12 20:11:50

angelita
New member

Am fost astazi la doctor si nu mi-a dat nici unul dintre antibioticele la care sunt sensibila, conform analizelor, ci mi-a dat Sumamed doua pastile in doza unica pt mine si pt partener, iar mie mai mi-a dat Klion-D 100 comprimate vaginale 10 zile si spalaturi cu Meclon 1000. As vrea sa stiu daca nu ar fi  mai bine sa fac tratament cu un antibiotic conform analizei si nu inteleg de ce nu mi-a dat unul dintre cele la care sunt sensibila? M-as duce si la alt doctor dar nu am timp din cauza licentei. Astept un rasp. Mersi

Publicitate

loading...

#6 2008-06-12 22:16:50

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

sumamedul   contine azitromicina la care e sensibila ureaplasma ta. eu zic sa faci tratamentul

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.