homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

O intrebare putin prosteasca..:))

#1 2008-06-13 15:25:52

Albertina
New member
Inregistrat: 2008-06-09

o intrebare putin prosteasca..:))

Buna ziua...am si eu o intrebare,as vrea sa incep sa i-au anticonceptionale pentru prima oara si din cauza k vreau sa-mi incep viata sexuala... pt protectie,dar in special pentru ca am inteles k anticonceptionalele iti mareste sanii.Akum intrebarea este urmatoarea....dak i-au anticonceptionale si nu intretin relatii sexuale are ceva??adik ma refer imi afecteaza in vreun fel organismul...??multumesc anticipat:)

retas   Nu lasa pe maine ce poti face astazi..ci lasa pe poimaine..asea ai mai mult timp sa te odihnesti lol   rotfl

#2 2008-06-13 15:28:28

mykutza
Moderator
De la: noi de acasica :X
Inregistrat: 2008-03-28

Re: o intrebare putin prosteasca..:))

ca sa iei anticoneptionale trebuie sa te duci la dr de planning.akolo afli toate informatiile necesare..si nu maresc sanii decat temporar...dupa ce nu le mai iei revin la marimea initiala..si nu ti le maresc mult sa stii.aproape insesizabil.depinde de organismul tau

Sa nu te astepti sa te salut!

#3 2008-06-13 16:10:10

Melany1
Banat
Inregistrat: 2008-02-07

pai intr-un fel orice pastila bagata in corp are efecte secundare daca nu e luata cu un scop anume.
plus ca depinde de persoana...se poate ca la unele fete sa creasca sanii si la altele nu.dupa intreruperea Ac sanii revin la forma initiala.nu cresc si raman asa

#4 2008-06-13 16:15:33

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

pe de alta parte daca vrei sa iti incepi viata sexuala si esti sigura ca partenerul nu are bts-uri ac.sunt o solutie foarte buna.dar sa iei doar pt.cresterea sanilor nu prea este ok

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#5 2008-06-13 16:16:00

Albertina
New member
Inregistrat: 2008-06-09

multumesc frumos pt raspunsuri puss

retas   Nu lasa pe maine ce poti face astazi..ci lasa pe poimaine..asea ai mai mult timp sa te odihnesti lol   rotfl

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.