|
Nu esti logat.
Alergie sau toxiinfectie alimentara?#1 2008-06-14 11:09:07
Alergie sau toxiinfectie alimentara?De cateva zile mi-au aparut pe abdomen si spate niste bubite : unele sunt mici si dese altele mai mari , si ma mananca dar nu mereu.Am crezut ca e o alergie de la capsuni, pt ca mi-au aparut dupa ce am mancat intr-o zi dar vad ca nu dispar.Dimpotriva au inceput sa-mi iasa si pe picioare dar destul de rare.Cele mai multe sunt pe abdomen! Ce sa fie oare? si ce ar trebui sa fac ( la dr nu prea am timp sa merg) ? Offline #2 2008-06-14 11:18:11
Re: Alergie sau toxiinfectie alimentara?pai cam asta ar trebui sa faci..sa mergi la medic pt un diagnostic..aici nu putem face asa ceva..cine stie ce poate fi..mergi si vezi si trateaza Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc! Offline #3 2008-06-14 13:19:33
Re: Alergie sau toxiinfectie alimentara?Clorocalcinul ma poate ajuta? E posibil sa fie totusi ceva pe sistem nervos? de genul zona zoster?? Offline #4 2008-06-14 13:22:32
Re: Alergie sau toxiinfectie alimentara?cand vine vb de sanatatea ta ar tb sa-ti faci oricand timp sa mergi la doctor, mai ales ca nu stii ce e...singura nu te poti diagnostica. #5 2008-06-14 13:27:03
Re: Alergie sau toxiinfectie alimentara?daca ar fi zona zoster nu ar fi aparut pe tot corpul ci doar pe un traiect nervos,si ar fi extrem de dureros ! DACA AR FI CEVA CONATGIOS,GEN VARICELA,AR TREBUI SA AI SI FEBRA,si sa iti apara si pe pielea paroasa a capului, daca pana luni nu iti trece mergi la medic pana atunci da-te cu mixtura mentolata, ia 20 picaturi de ZYrtec de zi,sau alt antielrgic,claritine... si calciu lactic ! Sanatate ! Offline Publicitateloading...
#6 2008-06-14 13:58:15
Re: Alergie sau toxiinfectie alimentara?Iti multumesc f mult Claudia! Offline #7 2008-06-14 14:12:51
Re: Alergie sau toxiinfectie alimentara?atunci multumeste-te cu sfatul unui medic rezident de medicina de familie si ia ce ti-am spus ! sanatate ! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|