homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Duphaston vs Logest

#1 2008-06-11 22:21:39

al3xandra_braila
New member
Inregistrat: 2008-06-11

Duphaston vs Logest

Buna seara.Am nevoie de sfatul dvs pt ca am vazut ca sunteti persoane avizate.Am luat microgynon timp de 6 luni,dupa care am renuntat la pilule pentru o luna din cauza unor probleme cu ficatul.Am mers la medicul ginecolog pt ca am vazut ca nu mi-a venit ciclul in a 2a luna(intarziase vreo 10 zile).Mi-a spus ca e normal ce s-a intamplat,ca e o reactie a faptului ca am intrerupt administrarea pilulelor.Mi-a prescris Duphaston.Am luat timp de 7 zile (14 pastile).Mi-a venit menstruatia dupa aceste 7 zile.Am fost din nou la medic,mi-a prescris logest si asteptam prima zi de menstra pt a incepe administrarea.Problema e ca trebuia sa-mi vina de sambata si deja a intarziat 5 zile.Nu stiu ce ar trebui sa fac.Pot sa iau Duphaston si sa astept pana imi vine?Pot sa incep sa iau logest timp de 21 de zile?Oare o sa-mi vina dupa astea 3 saptamani?Trebie neaparat sa merg la medic?Mentionez ca sansele sa fiu insarcinata sunt nule.Astept un raspuns din partea dvs. Imi cer scuze daca mesajul meu nu se incadreaza in aria in care ar trebui.Multumesc.Respect!

#2 2008-06-11 22:41:42

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

Re: Duphaston vs Logest

mai asteapta cateva zile...iar daca nu ai avut contacte de la ultima mentra si tot nu apare incepe cu logestul...

happy with him...inlove with him...puss

#3 2008-06-11 22:49:13

al3xandra_braila
New member

N-am avut contacte.Cam cat sa mai astept?Asa...orientativ.sunt cam ingrijorata...sad
Multumesc pt raspuns si sorry pt incalcarea regulilor.

#4 2008-06-11 23:01:25

crys_ty_na
Platinum member

mai astepata pana ai 10-14 zile de intarziere...daca pana atunci nu apare menstra...si nici macar spm ul atunci incepe cu logestul...

#5 2008-06-14 09:15:16

al3xandra_braila
New member

Buna!Am din  nou nevoie de sfatul vostru.Ieri au curs vreo 4 picaturi,dar de atunci nimic.Ma tot doare burta,dar cam atat.Nu stiu ce ar trebui sa fac.Sa incep logest din seara asta sau sa mai astept pana imi vine menstruatia in cantitatea in care ar trebui?Multumesc.

Publicitate

loading...

#6 2008-06-14 09:36:52

crys_ty_na
Platinum member

poti sa le incepi...dar e ok si daca mai vrei sa astepti...

#7 2008-06-14 15:26:55

al3xandra_braila
New member

Mai am 2 intrebari...Am luat timp de 7 luni microgynon si dupa niste analize,mi-a spus medicul ca trebuie sa le intrerup ca mi-au afectat ficatul.Daca incep logest,e mai bine sa iau un hepatoprotector?Ma gandeam la silimarina...Si a 2 a intrebare...pt calmarea durerilor menstruale,ce folositi?Pana acum ceva timp,luam nurofen,dar vad ca nu isi mai face efectul.O sa incerc ibalgin forte ca are cea mai mare cantitate de ibuprofen.Voi ce luati?;wink

#8 2008-06-14 20:21:10

crys_ty_na
Platinum member

da...e indicat un hepatoprotector...medicul iti poate prescrie unul...si indometacinul e bun pt durerile mentruale smile

#9 2008-06-14 22:20:22

deea_piti
New member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-06-09

Mie mi-a recomandat medicul sa iau Flamexin pt durerile menstruale.Chiar au efect asupra mea.Trebuie sa iei doar in zilele in care te doare burta de la menstruatie.Eu i-au doar in prima zi si functioneaza,in cateva ore trece durerea.Poti sa incerci.Nurofenul nu are nici un efect asupra mea.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.