|
Nu esti logat.
Despre microgynon#1 2008-04-14 18:44:14
despre microgynon mie imi provoaca niste migrene groaznice,dureri de gambe de nu ma pot tine pe picioare Offline #2 2008-04-14 18:49:12
Re: despre microgynonFugi la medicul care ti le-a prescris, ca sa ti le schimbe, nu sta asa ! Offline #3 2008-06-15 15:14:36
Re: despre microgynonbuna:) am si eu nevoie de un sfat din partea voastra...am luat microgynon timp de 9 luni,am avut probleme cu ele si mi s-au facut analize si mi s-a prescris Novynette,am citit prospectul si are reactii adeverse destul de urate si m-a cam cuprins teama!ce stiti despre ele,cum sunt suportate in general de organism,sunt bune?(le iau pt chist si pt contraceptie).multumesc frumos:* Offline #4 2008-06-15 15:20:27
Re: despre microgynonnu putem sa spunem daca niste anticonceptionale sunt bune sau nu. conteaza daca sunt bune pentru tine, daca ti se potrivesc. eu iau novynette si ma simt f bine cu ele. totul depinde de persoana si cum reactioneaza organismul tau la ele. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|