|
Nu esti logat.
De cate ori?#1 2007-05-04 14:26:28
de cate ori?de cate ori se poate casatori o femeie in biserica? si daca exista o slujba care sa anuleze casatoria facuta la biserica?....ma intereseaza si la catolici, dar si la ortodocsi ...cine stie sa-mi spuna si mie.va pup Offline #2 2007-05-04 14:31:11
Re: de cate ori?eu stiu ca la ortodocsi o femeie se paote casarori in biserica doar o singura data VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #3 2007-05-04 14:35:33
Re: de cate ori?ahamz...dar la catolici? Offline #4 2007-05-04 14:45:05
Re: de cate ori?la catolici o singura data si nu face nici un preot catolic slujba pentru a anula nunta ("ceea de Dumnezeu a unit omul sa nu desparta") Offline #5 2007-05-04 14:46:58
Re: de cate ori?ahamz....eu stiam ca se poate...oricum ms de informatii fetelor...si cine are alte opinii sau stie altceva sa posteze pe aici. v-am pupat Ultima oara a fost editat de ela_is_sweet (2007-05-04 15:10:01) Offline Publicitateloading...
#6 2007-05-04 15:22:56
Re: de cate ori?daca te iei dupa biserica poti sa si inebunesti http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #7 2007-05-04 15:54:14Re: de cate ori?am vazut pe euforia saptamana trecuta o emisiune in care era invitat un preot care a spus ca desi evanghelia spune ca se afce o singura data cununia religioasa, biserica ortodoxa face compromisul de a oficia cununia de mai multe ori unui persoane... pentru a nu-i indeparta pe oameni de biserica!... in anumite conditii (motivul divortului sa fie unul intemeiat si acceptat si de biserica)... si am inteles ca slujba este simplificata(sunt scoase anumite pasaje) .... acum nu stiu ce sa zic, cred ca mai depinde si de preot... El, poate e singurul ce poate Sa-mi promita, sa ma minta ca o sa treaca toate... Offline #8 2007-05-04 16:25:56
Re: de cate ori?
da in fata lui D-zeu ramai casatorita cu primul barbat( asta inseamna : ceea ce a unit D-zeu omul sa nu desparta).o persoana este considerata libera si are voie sa se casatoreasca din nou inaintea lui D-zeu doar daca este vaduv(a).nici divortul nu este acceptat de biserica , doar in cazul adulterului ( din cate stiu eu). Dragostea este decizia de a face din problemele tale, problemele mele. Offline #9 2007-05-04 16:53:42
Re: de cate ori?
Asa stiam si eu, la catolici o singura data, la ortodocsi.. "fara numar". #10 2007-05-04 17:18:52
Re: de cate ori?la ortodicsi cu siguranta e fara numar....am fost la mai multe cazuri care se incadreaza in aceasta categorie....la catoloci nu stiu! "DACA VREI SA FII FERICIT O CLIPA,RAZBUNA-TE...DACA VREI SA FII FERICIT O VIATA,IARTA!!!" Offline #11 2007-05-04 18:03:32
Re: de cate ori?am un prieten de familie care s-a casatorit de 3 ori (2 dintre ele cu aceeasi femeie) si de fiecare data si in biserica...si la ortodoxi... happy with him...inlove with him... Offline #12 2008-06-15 20:23:13
Re: de cate ori?la ortodoxi e voie de cate ori vrei,acum mai nou am vazut ca femeile chiar daca sunt la a 2-3 casatorie ele tot in mireasa se imbraca,la catolici nu stiu dar la ortodoxi te cununa fara probleme ,bineinteles doar cu certificat de divort,nu conteaza motivele nu intereseaza pe nimeni,D-zeu stie mai bine de ce te-ai despartit,dar de mentionat este faptul ca prima cununie la biserica ramana vesnica,se spune chiar ca timpul petrecut in lumea celalta ti-l petreci cu primul sot/sotie Offline #13 2008-06-15 21:39:02
Re: de cate ori?mami s-a casatorit de 2 ori in biserica,la ortodoxi ai voie de cate ori vrei sa te casatoresti..insa se spune ca intotdeauna prima casatorie in biserica conteaza cel mai mult... Pentru a fi popular da-le oamenilor vesti bune despre obiceiurile lor proaste! Offline #14 2008-06-15 21:48:30
Re: de cate ori?asa stiu si eu, ca numai la catolici nu ai voie sa te casatoresti decat o singura data in biserica, la ortodoxi se poate si de mai multe ori „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #15 2008-06-16 10:41:39
Re: de cate ori?la catolici nu te casatoreste decat o singura data in biserica...eu sunt catolica..si stiu ca sunt probleme serioase in privinta asta..o matusa de-a mea a divortat pentru ca sotul o batea la sange..si s-a casatorit cu unchiul meu, dar ei traiesc ca 2 frati, se ajuta reciproc si atata..preotul a oficiat casatoria pentru ca sa fie in regula..doar in cazuri de astea cred ca e permis. Offline #16 2008-06-16 11:49:40
Re: de cate ori?1 data.........dar cum o data nu se pune...............mai incercam am cu ce, n-am cu cine ... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|