|
Nu esti logat.
Anexita/cistita?-2#20 2008-04-07 20:20:38
Re: anexita/cistita?nu doare chistu...nu m am exprimat bine ana poti avea dureri in zona ovarului din cauza lui in timpul menstruatiei...si angi...cu mai mult nu te pot ajuta...mi am dat si eu cu presupusul de aici incolo medicul happy with him...inlove with him... Offline #21 2008-04-17 10:45:42
Re: anexita/cistita?Salut fetelor ! ma intorc la voi si mai nedumerita decat saptamana trecuta.Pana sa ajung la control m-am apucat sa iau niste antibiotic si anume ampicilina 2 pastile de 500 la 12 ore . In sfarsit , miercuri ajung la consult , la " cel mai bun medic" de la noi ... care este km varza . I-am povestit ce problema am mi-a facut un consult ... de dorul lelii .... si mi-a zis: ... o anexita ... nimic de speriat . k si cand : de ce ai venit sa ma deranjezi pentru atat . M-a pus sa iau in continuare ampicilina si mi-a mai dat si niste supozitiare de indometacin . Durerea a cedat inca de vineri seara , nimic de zis , dar parca din cand in cand mai simt un fel de apasare in partea dreapta . Am terminat si pastilele aseara , k mi-a zis sa iau pana marti inclusiv . Si nu stiu ce sa fac ?!?! Daca ma mai doare mai continui tratamentul ... mai iau ampicilina . Chiar ma gandeam k nu mi-a dat o trimitere la ecograf , daca e chist ?!?! Nici nu stiu ce sa mai cred ! Si , vorba aia , m-am dus si la cel mai renumit de la noi din oras . Offline #22 2008-04-17 10:47:25
Re: anexita/cistita?sa iei ampicilina cat ti-a recomandat... si apoi vezi cum iti mai e Offline #23 2008-04-17 11:30:17
Re: anexita/cistita?Ma simt super nasol ! Cred k de la antibiotic am facut si un pui de candida k de vreo doua zile am si o secretie nasoala . Pe deasupra trebuie sa-mi vina si cilcul si ma dor si sanii . E km nasol . Doctoreassa poate ma puteti ajuta cu un sfat k nu stiu ca sa mai fac ! Pls Pls Pls De exemplu azi dim m-am trezit super bine .. acum stau pe scaun la birou si parca simt o apasare in dreapta . Nu stiu ca sa mai zic ! Vroiam sa reancep antibebe dar cred k mai stau o luna sa vad ce se mai intampla ! Offline #24 2008-04-17 11:37:39
Re: anexita/cistita?pune niste bioclin gel pana ajungi la medic...si cum adica apasare? happy with him...inlove with him... Offline Publicitateloading...
#25 2008-04-17 11:44:47
Re: anexita/cistita?am avut si eu o anexita de toata frumusetea...faza a fost la mine k aveam si burta umflata ziceai k as fii insarcinata.......da cu tratament am scapat e naspa rau cu raceala asta...si of course numai eu am fost vinovata cu spatele gol etc...... Offline #26 2008-04-17 12:33:02
Re: anexita/cistita?Nu cred k am spus bine apasare , e o durere surda in dreapta jos aproape de zona inghinala . Dar cred k vinovata sunt eu ! k stau incaltata in niste balerini si mi-e km frig la picioare . Nici nu stiu ce sa mai zic . Offline #27 2008-06-16 09:25:07
Re: anexita/cistita?buna ziua! Offline #28 2008-06-16 11:31:28
Re: anexita/cistita?sincer nu-mi dau seama pt ce faci laser...si anexita si cistita se trateaza cu antibiotice...doar daca nu o fi o metoda mai noua de trat a anexitei...de care nu am auzit... happy with him...inlove with him... Offline #29 2008-06-16 12:30:01
Re: anexita/cistita?mai mi-a zis ceva de genul ca am colul uterin rosu, dar ca nu pare a fii lezat. ce-i drept eram destul de stanjenita dupa consultatia in sine ca sa-i mai pun intrebari.m-a intrebat daca vreau sa fac tratament doar cu antibiotice sau sa fac in paralel si laser. eu i-am raspuns ca vreau doar antibiotice( la sfatul medicului de familie care mi-a recomandat anterior sa refuz sedinta cu laser ca dau banii degeaba), dar doctorita a insistat si mi-a explicat ca e benefic in multe afectiuni si e un tratament pe termen lung fara reactii adverse. Offline #30 2008-06-16 12:37:48
Re: anexita/cistita?Am senzatia ca nu a cautat decat sa-ti ia banii degeaba pe niste sedinte cu laser. Insa, asa cum zice si crys_ty_na, poate nu am auzit noi de aceasta metoda de tratament ... Fericita mamica de Aida Maria! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|