homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Anexita/cistita?-2

#20 2008-04-07 20:20:38

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

Re: anexita/cistita?

nu doare chistu...nu m am exprimat bine ana tongue poti avea dureri in zona ovarului din cauza lui in timpul menstruatiei...si angi...cu mai mult nu te pot ajuta...mi am dat si eu cu presupusul smile de aici incolo medicul big_smile

happy with him...inlove with him...puss

#21 2008-04-17 10:45:42

Angi
New member
Inregistrat: 2006-08-03

Salut fetelor ! ma intorc la voi si mai nedumerita decat saptamana trecuta.Pana sa ajung la control m-am apucat sa iau niste antibiotic si anume ampicilina 2 pastile de 500 la 12 ore . In sfarsit , miercuri ajung la consult , la " cel mai bun medic" de la noi ... care este km varza . I-am povestit ce problema am mi-a facut un consult ... de dorul lelii .... si mi-a zis: ... o anexita ... nimic de speriat  . k si cand : de ce ai venit sa ma deranjezi pentru atat . M-a pus sa iau in continuare ampicilina si mi-a mai dat si niste supozitiare de indometacin . Durerea a cedat inca de vineri seara , nimic de zis , dar parca din cand in cand mai simt un fel de apasare in partea dreapta . Am terminat si pastilele aseara , k mi-a zis sa iau pana marti inclusiv . Si nu stiu ce sa fac ?!?! Daca ma mai doare mai continui tratamentul ... mai iau ampicilina . Chiar ma gandeam k nu mi-a dat o trimitere la ecograf , daca e chist ?!?! Nici nu stiu ce sa mai cred ! Si , vorba aia , m-am dus si la cel mai renumit de la noi din oras .

#22 2008-04-17 10:47:25

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

sa iei ampicilina cat ti-a recomandat... si apoi vezi cum iti mai e

eu am fost la 11 doctori in 2 ani...asa ca te inteleg perfect

#23 2008-04-17 11:30:17

Angi
New member

Ma simt super nasol ! Cred k de la antibiotic am facut si un pui de candida k de vreo doua zile am si o secretie nasoala . Pe deasupra trebuie sa-mi vina si cilcul si ma dor si sanii . E km nasol . Doctoreassa poate ma puteti ajuta cu un sfat k nu stiu ca sa mai fac ! Pls Pls Pls De exemplu azi dim m-am trezit super bine .. acum stau pe scaun la birou si parca simt o apasare in dreapta . Nu stiu ca sa mai zic ! Vroiam sa reancep antibebe dar cred k mai stau o luna sa vad ce se mai intampla !

#24 2008-04-17 11:37:39

crys_ty_na
Platinum member

pune niste bioclin gel pana ajungi la medic...si cum adica apasare?

Publicitate

loading...

#25 2008-04-17 11:44:47

hely hely
Full member
Inregistrat: 2008-04-12

am avut si eu o anexita de toata frumusetea...faza a fost la mine k aveam si burta umflata ziceai k as fii insarcinata.......da cu tratament am scapat e naspa rau cu raceala asta...si of course numai eu am fost vinovata cu spatele gol etc......

#26 2008-04-17 12:33:02

Angi
New member

Nu cred k am spus bine apasare , e o durere surda in dreapta jos aproape de zona inghinala . Dar cred k vinovata sunt eu ! k stau incaltata in niste balerini si mi-e km frig la picioare . Nici nu stiu ce sa mai zic .
Tratamentul l-am terminat ... deci acum trebuia sa nu mai am nicio durere  dar totusi ma mai doare , as mai lua cateva zile ampicilina ! nici nu stiu ce decizie sa iau ! La alt doctor ... doar la Bucuresti k la astia de la noi nu mai am ce sa caut ; si la Bucuresti nu prea am cum sa ajung ca nu pot sa-mi aiu concediu !

#27 2008-06-16 09:25:07

maria_m
New member
Inregistrat: 2008-06-16

buna ziua!
am fost la ginecolog pentru prima data saptamana trecuta si mi s-a spus ca am anexita bilaterala, cistita. de asemenea mi s-a recoltat secretie si mi s-a efectuat o colposcopie.
pe langa tratamentul cu antibiotice si vit. E prescris, fac si sedinte cu laser, in fiecare zi. astazi trebuie sa merg la a 3-a sedinta. Fiind prima mea vizita la ginecolog, m-am interesat despre afectiuni si tratament. Am observat ca terapia prin laser este o metoda neconventionala,despre care multi medici sunt ca e inutila si nu rezolva nimic.
V-am scris deoarece voiam sa aflu si parerea dvs.
Va multumesc!

#28 2008-06-16 11:31:28

crys_ty_na
Platinum member

sincer nu-mi dau seama pt ce faci laser...si anexita si cistita se trateaza cu antibiotice...doar daca nu o fi o metoda mai noua de trat a anexitei...de care nu am auzit...

#29 2008-06-16 12:30:01

maria_m
New member
Inregistrat: 2008-06-16

mai mi-a zis ceva de genul ca am colul uterin rosu, dar ca nu pare a fii lezat. ce-i drept eram destul de stanjenita dupa consultatia in sine ca sa-i mai pun intrebari.m-a intrebat daca vreau sa fac tratament doar cu antibiotice sau sa fac in paralel si laser. eu i-am raspuns ca vreau doar antibiotice( la sfatul medicului de familie care mi-a recomandat anterior sa refuz sedinta cu laser ca dau banii degeaba), dar doctorita a insistat si mi-a explicat ca e benefic in multe afectiuni si e un tratament pe termen lung fara reactii adverse.

#30 2008-06-16 12:37:48

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Am senzatia ca nu a cautat decat sa-ti ia banii degeaba pe niste sedinte cu laser. Insa, asa cum zice si crys_ty_na, poate nu am auzit noi de aceasta metoda de tratament ...

Fericita mamica de Aida Maria!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.