|
Nu esti logat.
Cum sa ne comportam,cand..#1 2006-11-20 22:08:56
cum sa ne comportam,cand..getelor.. ia sa vad..vi s-a intammplat k voi sa vreti..si micutzul..din pantaloni sa nu vrea..cu incapatanare? cum ar trebui sa ne comportam..si-n acele clipe? doua puncte ics:D Offline #2 2006-11-20 22:14:47
Re: cum sa ne comportam,cand..Eu nu am patit inca... dar "never say never"... nu sti niciodata cum se iveste o astfel de intamplare. Ultima oara a fost editat de Penellope (2006-11-20 22:15:17) Carpe diem! Offline #3 2006-11-20 22:43:19
Re: cum sa ne comportam,cand..nu mi s-a intamplat sa nu vrea...doar sa nu mai poate dupa cateva nr Offline #4 2006-11-20 22:45:33
Re: cum sa ne comportam,cand..subscriu la ce au zis fetele http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #5 2006-11-20 22:49:39
Re: cum sa ne comportam,cand..Si oricum, intr-o astfel de situatie cred ca e mai mult de vina cel care controleaza micul din pantaloni, sa zic asa.... Carpe diem! Offline Publicitateloading...
#6 2006-11-20 22:55:21
Re: cum sa ne comportam,cand..am patit-o eu o data. s-a trezit si s-a culcat repede, inainte s afacem ceva cu el. ce sa-i faci? pupi omu' si... joaca, nene. giugiuleala, deastea. important e sa nu-l aci sa se simta aiurea. se mai intampla. de vina sunt stresul, oboseala, problemele... Nobody home Offline #7 2006-11-21 09:48:39
Re: cum sa ne comportam,cand..am patit si eu o data.....)))))sotul meu,pe atunci eram prieteni,se simtea atat de prost..voia dar ala'mic nu se trezea...e,bine inteles ca barbatiilor le cade moralul fff repede asa ca tre sa le explici ca nu e nimic,se mai poate intampla,dar sincer..e cea mai nasoala faza,mie imi venea sa rad cu gura pana la urechi de ce tragedie se citea pe fata lui Offline #8 2007-08-04 12:43:03
Re: cum sa ne comportam,cand..pffffffff.....fetele....io da,intr-adevar am patit-o si many times...rau d tot....ca fata te simti nasol tare...crezi k e vina ta....dar dupa cateva ori realizezi k nu e asa...exista dar mai multe posibilitati: el se poate inhiba la mine asa a fost....poveste lunga...dar devenise ceva psihic d care nu mai scapa....poate avea probleme sau cum s-a spus...cel mai fericit caz...sa fie obosit....reactia noastra nu tre sa fie "vai nu esti in stare de nimic"..ci "lasa,te inteleg nu esti singuru kruia i s intampla <desi este>....si incet incet...desi nu cred k in aceeasi seara va reusi.... . Continuarea povestii mele e ca urmatoarea daata a baut ceva vin roooosu ...si credeti-ma...nu exista afrodisiac mai bun... Offline #9 2007-08-04 12:46:57
Re: cum sa ne comportam,cand..si eu am patit`o cu vinu` roshu ) si el era baut ...nu beat...oricum ametit..si gogonel jr. era numai treaz si el ma tzinea in bratze..dar eu numai puteam nene...asa k ..dak e dati`le vin rosu sa` bea si apoi o sa va blestemati zilele [joke] oricum eu numai rezistam l`am pus sa`si faca un dush rece si dupa 20 de minute dupa dus..s`a culcat si jr.. `tu`i ministeru` ..!! http://www.youtube.com/watch?v=mhKclOFokdQ about Sublocotenet Claudiu Marius Covrig http://www.youtube.com/watch?v=ZRHKERmF-rg Offline #10 2007-08-04 12:58:48
Re: cum sa ne comportam,cand..mda. si eu am patit-o de curand, tot cu vinul rosu putea prea mult si la un moment dat a obosit si iubi, si ne-am oprit... ca nu mai avea rost, oricum nu mai termina... Just like a tattoo I'll always have you... Offline #11 2008-06-14 16:42:10
Re: cum sa ne comportam,cand..nu am patit dar as renunta nu sunt asa absurda sa nu inteleg ca saracul si el are parte de refuzuri Offline #12 2008-06-14 16:50:53
Re: cum sa ne comportam,cand..cred ca o singura data s`a intamplat...o ora tot ne`am jucat noi pe`acolo si cand sa facem treaba somn #13 2008-06-14 17:19:44
Re: cum sa ne comportam,cand..eu am patit-o prima oara... atata m-am vaitat ca ma doare si nu mai vreau incat saracul, de mila mea, s-a muiat de tot! apoi au venit zile in care ambii ne-am luat revansa! Offline #14 2008-06-14 19:14:49
Re: cum sa ne comportam,cand..la bytu se mai se intampla la a doua partida...facem ce facem shi dupa vreo 15 minute...sleep....asha din senin... ~ _orice sfarsit e un nou inceput_~ Offline #15 2008-06-15 04:35:52
Re: cum sa ne comportam,cand..ba si la noi s-a intamplat not funny There ain't no sunshine now that he's gone Offline #16 2008-06-17 00:03:47
Re: cum sa ne comportam,cand..nu mi s-a intamplat niciodata...e poate curios faptul ca el tot timpul vrea...daca atingi un pic...strong for ever Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|