homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Iritatie si roseata labii superioare

#1 2008-06-17 02:13:04

loredaname
Full member
De la: Arabia saudita
Inregistrat: 2006-04-20

iritatie si roseata labii superioare

Ajutor, sincer .....ajutor!!!

Buna ziua , iau anticonceptionale Microgynon , totul e OK, dar in urma cu o saptamina eu si sotul meu ne am facut "cadou " unui altuia un sex oral smile  just to spice up the mood and show the love we have smile apoi la 2 zile mi a venit ciclul toate bune si frumoase, iar incepind de joi am simtit un fel de mincarime si intepaturi dar nu jos in zona vaginului unde sunt deobicei mincaturile cind e vorba de vreo infectie sus deasupra clitorisului si pe labiile superioare. Acu mincarimea a mai cedat si mai simt intepaturi din cind in cind dar labiile sperioare au ca o "rama" rosie. M am uitat asha cu oglinda , nu am vazut bubitze , doar ca si cum e o iritatie.
   Va rog sa mi spuneti ce este? Este grav? Sa incep pastilele vaginale Tergynan? Mentionez ca de cind a inceput aceasta iritatie nu am mai avut contact sexual cu sotul !

VA MULTUMESC mult si astept un raspuns!

loredana

#2 2008-06-17 07:13:22

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

Re: iritatie si roseata labii superioare

Solutia e sa mergi la un doctor sa faci un examen de secretie.
Daca nu e o iritatie dupa sexul oral, poate sa fie o candida sau ceva
Pentru linistea ta fa si un examen de secretie

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.