|
Nu esti logat.
Este posibil sa fi ramas insarcinata???#1 2008-06-17 09:18:13
este posibil sa fi ramas insarcinata???iau de un an si ceva anticonceptionale marvelon si intotdeauna imi venea ciclul in a 3-4 zi de pauza...dar luna aceasta nu mi-a mai venit..e deja a5a zi de pauza..sunt pur si simplu disperata..e posibil sa fi ramas insarcinata?prietenul meu nu isi da drumul in mine....eu mi-am facut ieri un test dar mi-a iesit negativ....e posibil s fie prea devreme k sa depisteze o eventuala sarcina?va rog ajutati-ma..nu stiu ce sa cred!!!! Offline #2 2008-06-17 09:33:01
Re: este posibil sa fi ramas insarcinata???daca le-ai luat corect stai linistita, nu esti insarcinata, poate veni si in a 7a zi de pauza. se mai intampla si sa nu vina, oricum tu incepi folia in a 8a zi Offline #3 2008-06-17 13:02:24
Re: este posibil sa fi ramas insarcinata???va rog raspunde-ti... Offline #4 2008-06-17 13:13:21
Re: este posibil sa fi ramas insarcinata???Cum a spus si heimdall nu te mai stresa. Daca ai luat corect pastilutele nu ai de ce sa-ti faci griji. Si plus de asta sa stii ca nu e bine pentru prietenul tau sa se retraga inainte sa ejaculeze. In timp coitul intrerupt poate cauza probleme de erectie. Fericita mamica de Aida Maria! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|