|
Nu esti logat.
CITOMEGALOVIRUS - Toxoplasma#1 2008-06-14 09:34:46
CITOMEGALOVIRUS - ToxoplasmaBuna ziua, Sa iubim nebuneste tot ce straluceste pe acest pamant, fiindca alta viata nu ne este cunoscuta. Offline #2 2008-06-14 09:45:50
Re: CITOMEGALOVIRUS - Toxoplasmahttp://www.sfatulmedicului.ro/articole/ … MV_890.htm happy with him...inlove with him... Offline #3 2008-06-14 09:55:44
Re: CITOMEGALOVIRUS - Toxoplasmanu pot spune decat ca mi-au iesit in analize Citomegalovirus si Toxoplasma ambele IgG iar pana luni cand ajung le medic stau ca pe jar....ce gasesc pe net despre Citomegalovirus e hopeless...sa inteleg ca nu prea e remediu pt el cat despre Toxoplasma stiu cazuri pozitive foarte diferite...orice mi-ati spune ar fi bun, macar ma asculta cineva....multumesc... Sa iubim nebuneste tot ce straluceste pe acest pamant, fiindca alta viata nu ne este cunoscuta. Offline #4 2008-06-14 10:04:11
Re: CITOMEGALOVIRUS - Toxoplasmahmmm...din cunostintele mele atata timp cat nu a iesit igm pozitiv e ok...igg pozitiv poate insemna ca ai avut...si odata ce te "intalnesti" cu boala igg ul ramane pozitiv pe viata...cred ca e valabil si in cazul lor...asa ca nu dispera...si din cate stiu toxoplasmoza e periculoasa doar daca o faci in timpul nasterii (pt bebe ma refer)...nu mai e mult pana luni oricum...iti doresc multa sanatate si te asteptam cu vesti si/sau cu intrebari happy with him...inlove with him... Offline #5 2008-06-14 10:09:14
Re: CITOMEGALOVIRUS - Toxoplasmamultumesc crys_ty_na...Doamne-ajuta!!!..................... Sa iubim nebuneste tot ce straluceste pe acest pamant, fiindca alta viata nu ne este cunoscuta. Offline Publicitateloading...
#6 2008-06-14 10:11:18
Re: CITOMEGALOVIRUS - Toxoplasma
sa fie... happy with him...inlove with him... Offline #7 2008-06-18 09:47:32
Re: CITOMEGALOVIRUS - Toxoplasma
Sa iubim nebuneste tot ce straluceste pe acest pamant, fiindca alta viata nu ne este cunoscuta. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|