homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

CITOMEGALOVIRUS - Toxoplasma

#1 2008-06-14 09:34:46

alanina
New member
Inregistrat: 2008-06-08

CITOMEGALOVIRUS - Toxoplasma

Buna ziua,

Mi-ati putea spune mai multe despre aceste doua probleme Citomegalovirusul si Toxoplasma?...

Va multumesc 

Alanina

Sa iubim nebuneste tot ce straluceste pe acest pamant, fiindca alta viata nu ne este cunoscuta.

#2 2008-06-14 09:45:50

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

Re: CITOMEGALOVIRUS - Toxoplasma

http://www.sfatulmedicului.ro/articole/ … MV_890.htm

http://translate.google.ro/translate?hl … %26hl%3Dro

cu mai multe te poate ajuta medicul tau...sau daca ai niste intrebari mai specifice le poti pune si in daca stie cineva iti va raspunde smile

happy with him...inlove with him...puss

#3 2008-06-14 09:55:44

alanina
New member

nu pot spune decat ca mi-au iesit in analize Citomegalovirus si Toxoplasma ambele IgG iar pana luni cand ajung le medic stau ca pe jar....ce gasesc pe net despre Citomegalovirus e hopeless...sa inteleg ca nu prea e remediu pt el cat despre Toxoplasma stiu cazuri pozitive foarte diferite...orice mi-ati spune ar fi bun,  macar ma asculta cineva....multumesc...

Sa iubim nebuneste tot ce straluceste pe acest pamant, fiindca alta viata nu ne este cunoscuta.

#4 2008-06-14 10:04:11

crys_ty_na
Platinum member

hmmm...din cunostintele mele atata timp cat nu a iesit igm pozitiv e ok...igg pozitiv poate insemna ca ai avut...si odata ce te "intalnesti" cu boala igg ul ramane pozitiv pe viata...cred ca e valabil si in cazul lor...asa ca nu dispera...si din cate stiu toxoplasmoza e periculoasa doar daca o faci in timpul nasterii (pt bebe ma refer)...nu mai e mult pana luni oricum...iti doresc multa sanatate si te asteptam cu vesti si/sau cu intrebari smile

#5 2008-06-14 10:09:14

alanina
New member

multumesc crys_ty_na...Doamne-ajuta!!!.....................

Publicitate

loading...

#6 2008-06-14 10:11:18

crys_ty_na
Platinum member

alanina a scris:

Doamne-ajuta!!!

sa fie...

#7 2008-06-18 09:47:32

alanina
New member

dumbom

deci carevasazica ca e incert!!!! :f?rv?nad:

tre' sa ajung la urolog, poate am o invazie aluvionara - a se citi nisipuri pretioase , in rest trebuie sa reiau analizele!!!!!! mmmmmooooooooor, m-am saturat, numai vreaaaaaau!!!!!!!

va pup

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.