homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Tratament pt gardnerella

#1 2008-05-21 15:56:41

sunrise4roxana
Membru
Inregistrat: 2008-05-21

tratament pt gardnerella

azi am luat rezultatul analizei de secretie si am gardnerella, pe buletin mai scrie : epitelii frecvente, leucocite frecvent, flora grad III .
e a treia oara cand am gardnerella in decurs de un pic mai mult de un an. am evitat sa fac o programare pt prescriere tratament , in ultimele doua dati am facut acelasi tratament si anume : pastile Fasygin 2/zi x 5 zile, spalaturi cu Miconal 1/2zile x 5 si ovule Klion 1 seara , nu mai stiu exact in ce cantitate. partenerul a luat si el pastile. a doua oara am schimbat cu Tinizadol pt ca nu se mai gasesc celelalte in Ro. Incep sa cred ca tratamentul asta nu da rezultate, as vrea sa stiu ce altceva as mai putea sa iau si in ce mod ? daca are cineva timp sa-mi raspunda , m-ar ajuta mult. deja incepe sa fie un stres gradnerella .

#2 2008-05-21 16:43:47

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

Re: tratament pt gardnerella

de ce nu mergi la medic pt tratament? tratamentul este unul care trebuie sa contina antibiotic - noi nu prescriem antibiotice pe forum. mergi la medic pt un tratament corect. si evita spalaturile intravaginale - gardnerella apare datorita spalaturilor in exces in special.

mami de minuni hjarta

#3 2008-05-21 17:03:37

sunrise4roxana
Membru

am evitat sa fac  programare imediat dupa ce am vazut rezultatul tocmai ca sa intreb aici pe forum mai mult despre posibile tratamente. o sa merg la doctor, nu iau pastile dupa ureche, voiam doar sa am cateva idei de alte tratamente, am mai citit intre timp posturile altor fete. ca daca iau acelasi tramatent mereu si gardnerella tot reapare, zic eu ca ceva nu e in regula. ca sa fiu sigura ca am inteles : daca imi da tratament cu spalaturi (pe langa ovule+antibiotice) sa-i zic ca de fapt nu sunt recomandate ?

#4 2008-05-21 17:07:27

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

lactobacili ai? ca ma gandesc ca e posibil sa ai probleme cu ei si de aia sa recidiveze. dupa ce termini tratam medicamentos (care o fi el, aici nu ma bag), incearca si tratamentul cu iaurt pt restabilirea florei vaginale. da o cautare pe forum. doctorii uita sa mentioneze ca, dupa tratamente si tratamente, e cazul si sa "faci ordine" inapoi inauntru. sanatate

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#5 2008-05-21 17:24:48

o'hara
Platinum member

lactobacili de obicei nu sunt in caz de gardnerella sau candida.
eu nu ma refer la spalaturile din timpul tratamentului ci la cele pe care le faci in afara tratamentului. daca nu trece la metronidazol, antibiotic la care de obicei reactioneaza gardnerella ar trebui sa faci o antibiograma.

mami de minuni hjarta

Publicitate

loading...

#6 2008-05-23 13:45:38

sunrise4roxana
Membru

azi am fost la gineco sa-mi prescrie tratament. si mi-a dat sa fac polidin injectabil 2 fiole /zi x 5zile, fasygin 4 caps/zi si eu si partenerul si sa le repetam dupa o sapt + creme meclon atat eu cat si el. ma sperie injectiile, nu ca act in sine, dar imi par ca o solutie agresiva . a mai facut cineva polidin ca sa scape de gardnerella ?

#7 2008-05-23 13:58:02

o'hara
Platinum member

nu face parte din tratamentul clasic e drept...

mami de minuni hjarta

#8 2008-05-23 14:09:01

sunrise4roxana
Membru

dauneaza cumva ? pot sa ma trezesc cu cine stie ce altceva daca le fac ? nu am mai facut deloc injectii pana acum, e genul de antibiotic pt care tb sa ma asigur ca nu-s alergica ? daca faca tot tratamanetul minus polidin ar fi  ok? sau ar tb inlocuit cu altceva?

#9 2008-05-23 15:10:15

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

eu zic sa le faci cum ti-au fost date

#10 2008-06-18 11:42:42

andeyutza84
New member
Inregistrat: 2008-06-18

Buna, azi am primit rezultatul medicului; infectie cu Gardnerella...am primit tratament de 10 zile cu Klion - D 100 ce sunt aceste medicamente? Daca ma poate ajuta cineva.Medicul mi-a spus fara spalaturi vaginale. Plus de asta prietenului meu nu i-a dat nici un tratament, este ok ca el sa nu faca tratament? Va rog sa-mi raspundeti, am tot citit aici pe forum ca aceste tratament trebuie facut si de catre partener.
Mersi

kram  hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.