|
Nu esti logat.
Bubitza mica mica#1 2008-06-16 11:14:11
bubitza mica micami-a aparut o bubitza mica si dureroasa chiar langa "gaurica" pana acum mai imi aparea pe vulvele mari dar niciodata atat de aproape de e practic la intrare uff ...ce rusine mi-e ... am stat si am analizat si nu are nicun aspect deosebit .. e mica rosie dar ma cam doare cand o ating sau cand ma sterg la toaleta. "Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________ Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare Offline #3 2008-06-16 11:26:49
Re: bubitza mica micadaca te epilezi in zona aia poatefi vb de foliculita... happy with him...inlove with him... Offline #4 2008-06-16 12:16:39
Re: bubitza mica micanu ma epilez acolo ... pot aparea cosuri si in zona aia ??? "Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________ Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare Offline #5 2008-06-16 17:34:16
Re: bubitza mica micasi mie imi mai apar in zona aia..mai sus, pe labiile mari..cred ca e tot ceva asemanator Offline Publicitateloading...
#6 2008-06-18 00:31:07
Re: bubitza mica micada pai mie mi-a aparut chiar langa gaura vaginului ...chiar la intrare "Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________ Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare Offline #7 2008-06-18 08:42:12
Re: bubitza mica micavezi si tu cum evolueaza Offline #8 2008-06-18 09:05:47
Re: bubitza mica micadu-te la doctor dar pana ajungi la el ia crema de galbenele si unge-te. Unde dragoste nu e, nimic nu e. Offline #9 2008-06-18 17:12:47
Re: bubitza mica micaok thanks "Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________ Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|