|
Nu esti logat.
Ajutor leucocite/candida#1 2008-06-09 17:36:56
ajutor leucocite/candidabuna ,am si eu nevoie de un sfat daca se poate .in urma unor analize nivelul leucocitelor mi-a iesit 12.5si sunt cam speriata .citind mai multe forumuri am gasit o asociere intre leucocite (nivel crescut) si candida,nu am fost diagnosticata cu asa ceva dar intradevar am o scurgere albicioasa nu foarte abundenta dar fara mancarimi,bubite,usturimi sau alte simptome.imi puteti explica ce inseamna 12.5 si care ar fii normalul la leucocite si de asemenea daca e posibil sa fie o legatura intre ele. va multumesc mult! Offline #2 2008-06-19 17:01:14
Re: ajutor leucocite/candidaLeucocitele crescute din cunostintele mele arata o infectie pe undeva. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #3 2008-06-19 17:26:50
Re: ajutor leucocite/candidaVSH-ul cum este? Ultima oara a fost editat de ET (2008-06-19 17:48:23) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|