|
Nu esti logat.
Colpita si ...#1 2008-06-18 14:51:15
colpita si ...Tocmai am venit de la cabinet incarcata cu o plasa de pastile, ovule, retete si, printre ele rezultatul analizei care mi s-a facut ieri: in prima instanta, am aflat ca am proces inflamator pelvin. Nimic nou.. E adevarat, pe reteta de ieri mai sunt trecute cateva medicamente care imi atrag atentia ca mai e si altceva. Asa ca nu am luat nimic si am asteptat azi, adica rezultatul. acum am sa citez: diagniostic clinic: Colpita. Celul (specific aici doar prezenta celor din tabel si sub cate plusuri de afla fiecare): deci, celule superficiale ++, intermediare +++; Granulocite +; Histiocite +; Coci +++; Haemophylus ++. Offline #2 2008-06-19 16:57:47
Re: colpita si ...De analize ... nu stiu ce sa zic. In schimb flucovinul si nizoralul eu stiu ca se dau pentru candida. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #3 2008-06-19 17:19:41
Re: colpita si ...nu stiu, am inceput tratamentul dar... mi se pare cam ciudat. Astept sa vad ce se intampla cand termin. Offline #4 2008-06-19 17:23:12
Re: colpita si ...Trebuie sa iei si Nizoral si Flucovim? 2 antimicotice in acelasi timp? Offline #5 2008-06-19 20:38:51
Re: colpita si ...DA. De asta ma uitam ciudat ieri la reteta. Nu inteleg ce se intampla. Offline Publicitateloading...
#6 2008-06-19 21:51:22
Re: colpita si ...iasmina...flucovimul il iei cand incepi trat cu antibiotic...iar daca se intinde maimult de o saptamana la 7 zile de la prima pastila de flucovim 150 mai iei una...nizoral nu are rost... happy with him...inlove with him... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|