|
Nu esti logat.
Cytomegalovirus lgG, lgM si Toxoplasma lgM si lgG#1 2008-02-29 00:21:47
Cytomegalovirus lgG, lgM si Toxoplasma lgM si lgGbuna ziua Offline #2 2008-02-29 01:23:45
Re: Cytomegalovirus lgG, lgM si Toxoplasma lgM si lgGmika, in primul rand bine-ai venit printre noi; imi pare rau pt tine nu stiu sa interpretez rezultatele astea, k te-as ajuta, dar maine dim o sa vezi k o sa apara un raspun si tinem pumnii sa fie bine pt un viitor Offline #3 2008-02-29 07:01:20
Re: Cytomegalovirus lgG, lgM si Toxoplasma lgM si lgGmika eu inteleg asa .... Offline #4 2008-02-29 10:34:14
Re: Cytomegalovirus lgG, lgM si Toxoplasma lgM si lgGtoxoplasma nu ai avut si nu ai mami de minuni Offline #5 2008-02-29 17:32:05
Re: Cytomegalovirus lgG, lgM si Toxoplasma lgM si lgGmultumesc mult pt raspunsurile voastre; Offline Publicitateloading...
#6 2008-02-29 17:59:07
Re: Cytomegalovirus lgG, lgM si Toxoplasma lgM si lgGcresti mare mami de minuni Offline #7 2008-03-04 13:01:45
Re: Cytomegalovirus lgG, lgM si Toxoplasma lgM si lgGmai, am si eu o intrebare din simpla curiozitate stiintifica pt o viitoare sarcina (adica nu-mi sta capul sa-mi inventez probleme, imi ajung astea reale): cum se manifesta citomegalovirusul asta si cum se trateaza, in caz de il ai? si ce probleme da in sarcina daca te trezesti cu el cand ai deja bebitz in burta? toxoplasmoza stiu ca poate produce malformatii... nu? si toxo cum se trateaza, in aceleasi conditii (insarcinata deja)? multumesc Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #8 2008-03-04 13:14:25
Re: Cytomegalovirus lgG, lgM si Toxoplasma lgM si lgGdespre citomegalovirus http://www.copilul.ro/a_3_2189_Citomegalovirusul.html mami de minuni Offline #9 2008-03-04 13:30:17
Re: Cytomegalovirus lgG, lgM si Toxoplasma lgM si lgGmultumesc... super linkul, sunt o gramada de informatii utile, ma pun acu pe lecturat! Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #10 2008-03-04 13:33:13
Re: Cytomegalovirus lgG, lgM si Toxoplasma lgM si lgGcresti mare mami de minuni Offline #11 2008-06-18 01:23:00
Re: Cytomegalovirus lgG, lgM si Toxoplasma lgM si lgGSalut si eu toate membrele acestui forum!!! Ma numesc Oana si am 23 de ani!!! Nu este genul meu sa particip la asemenea activitati dar...nevoia sau poate disperarea nu-mi dau de ales. Povestea mea este urmatoarea : In urma cu ceva timp am inceput sa am probleme in zona genitala... Binenteles a urmat vizita la ginecolog, care mi-a dat un diagnostic gen : candidoza, am facut tratament pentru aceasta infectie...dar boala...continua sa persiste...dupa aceasta vizita au aparut cateva probleme...si am renuntat sa mai merg...la alt medic...pana cand am auzit o poveste despre cancer de col uterin care m-a speriat atat de tare incat a doua zii am fost prezenta la un alt medic ginecolog ( altul decat primul, barbat de data asta) care...dupa rezultatele acelei "lame" mi-a dat alt diacnostic : "spioni mari" care nu stiu ce inseamna...dandu-mi alt tratament...si intre timp un set de analize speciale : Cytomegalovirus si Antiherpes. Offline #12 2008-06-18 09:10:25
Re: Cytomegalovirus lgG, lgM si Toxoplasma lgM si lgGdin cate inteleg eu, e de bine. IgM -urile sunt negative ceea ce inseamna ca nu ai in prezent infectia Offline #13 2008-06-18 09:18:37
Re: Cytomegalovirus lgG, lgM si Toxoplasma lgM si lgGDaca ai Ig G pozitiv inseamna ca ai avut infectia, dar nu o ai in prezent pentru ca IgM e negativ Offline #14 2008-06-18 13:11:54
Re: Cytomegalovirus lgG, lgM si Toxoplasma lgM si lgGOk, msik pt incurajari...mai am totusi o curiozitate...in conditiile acestea...care este riscul de infectare...sexul este interzis...ce se poate intampla partenerului...mai ales ca nu stiu daca infectia este doar in zona genitala sau si in gat...daca aveti idee va rog spune-ti-mi si mie sa nu fac vreo prostie!!! Msic ...astept raspuns Offline #15 2008-06-18 14:25:24
Re: Cytomegalovirus lgG, lgM si Toxoplasma lgM si lgGpai eu zic sa vb cu doctorul tau. e cel mai bine Offline #16 2008-06-19 12:32:17
Re: Cytomegalovirus lgG, lgM si Toxoplasma lgM si lgGDin pacate nesuferitul ala este in concediu pana la 1 iulie...ca altfel apelam binenteles la el pentru interpretarea rezultatelor si aceste informatii:P Offline #17 2008-06-19 21:52:44
Re: Cytomegalovirus lgG, lgM si Toxoplasma lgM si lgG
teoretic sexul nu e contraindicat...pt ca nu o mai ai...dar s-ar putea ori safi avut si el...ori sa mai aiba... happy with him...inlove with him... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|